Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
Poze concert The 1975 la Summer Well 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Gojira și Brazda lui Novac la The Ark

Proiectul Unheard By Gojira continuă pe 22 martie la The Ark Lounge de la ora 21:30. Invitatul serii va fi Brazda lui Novac. Brazda lui Novac este un proiect de... Continuare »
Gojira

GojiraProiectul Unheard By Gojira continuă pe 22 martie la The Ark Lounge de la ora 21:30. Invitatul serii va fi Brazda lui Novac.

Brazda lui Novac este un proiect de muzică electronică fondat de Victor Popescu în 1997. Muzica lui îmbină stiluri care variază de la technoul și industrialul anilor 1980 până la elemente de shoegaze. În 2003, Victor a pus bazele casei de producție Square Sound Studio, urmată de Square Sound Records în 2009, unde cu un an mai târziu a lansat primul său album.

În ultimii ani, Brazda lui Novac a mixat în deschiderea unor artiști precum: Recoil, Covenant sau Funckarma, atât în România, cât și în Maastricht, Londra, Dresden sau Roma. A colaborat cu nume importante din domeniul muzicii electronice, cei mai cunoscuți fiind Yvat, Silent Strike, Dezdemona (Jazzadezz) sau Artan (Timpuri Noi).

Excentric din fire, Gojira activează încă din 2005 pe scena electro-tehno pop din România cu mix-uri eclectice de bass cu ritmuri techno, breakbeat și dubstep.

Citește mai multe despre Brazda Lui NovacDJ Gojira
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lenny Kravitz, mai aproape de Black and White America

Lenny Kravitz își ține la curent fanii pe Twitter cu evoluția albumului Black and White America. El s-a întors în studio...

Închide