Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

Festivalul Rock The City, primele confirmări: Judas Priest și Whitesnake

Festivalul Rock The City revine în forță după un an de pauză. Dacă în 2009 rockerii români au cântat alături de Saga, Queensryche şi Limp Bizkit pe scena de la... Continuare »
judas_priest

judas_priestFestivalul Rock The City revine în forță după un an de pauză. Dacă în 2009 rockerii români au cântat alături de Saga, Queensryche şi Limp Bizkit pe scena de la Arenele Romane, anul acesta a venit rândul altor trupe faimoase să "rock the city".

Organizat de D&D East Entertainment, festivalul va avea loc în inima Bucureştiului în perioada 1-3 iulie 2011, iar primele nume de pe afiș sunt Judas Priest – cu ultimul mare turneu şi Whitesnake – cu noul album „Forevermore”.

Lista completă a invitaților va fi comunicată săptămâna viitoare, într-o conferinţă de presă dedicată evenimentului.

Chiar dacă Rob Halford, liderul trupei, a anunţat că „Epitaph World Tour” este ultimul turneu din cariera grupului, chitaristul Glenn Tipton a mai ridicat putin moralul fanilor, spunând că „Epitaph nu este sub nici o formă sfârşitul trupei. De fapt, în prezent, lucrăm la un nou material discografic... dar, da, intenţionăm ca acesta să fie ultimul turneu mondial major al nostru”. În concluzie, dacă ar fi să-l credem pe Tipton, acesta e ultimul turneu mondial major, iar de acum încolo, Judas Priest va avea turnee mici!

Înfiinţată în 1969, Judas Priest este considerată cea mai importantă formaţie heavy metal din istoria genului. Halford & Co. şi-au luat numele după piesa lui Bob Dylan „The ballad of Frankie Lee and Judas Priest”. De-a lungul anilor, formația britanică a lansat 16 albume de studio şi a vândut aproximativ 40 de milioane de discuri. Cel mai nou material este „Nostradamus” lansat în 2008.

Şi grupul Whitesnake se întoarce în România pentru un concert programat pe 3 iulie. Spectacolul de la București face parte din turneul de promovare al noului album, „Forevermore”, ce urmează să apară pe 25 martie în Europa şi în România.

Citește mai multe despre Judas PriestWhitesnake
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Iron Maiden lansează album Best of

Rockerii britanici de la Iron Maiden vor lansa în luna mai a anului acesta cea de-a patra compilație Best of...

Închide