Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Direcția 5 susține un concert în Ploiești

Publicat

pe

Directia 5.
Directia 5.

După concertul aniversar de 19 ani, pe care l-au susținut de Valentine's Day alături de 4.000 de indrăgostiți de toate vârstele la Sala Palatului, băieții de la Direcția 5 pleacă într-un turneu prin țară pentru promovarea „Clasic de lux”, ultimul lor album.

Prima oprire a celei mai longevive trupe de suflet din muzica românească va fi pe 4 martie, în club Sky din Ploiești. Marian Ionescu (bass), Cristi Enache (voce), Niculae Damalan (chitară) și Marius Keseri (tobe) vor susține, cu începere de la orele 23.00, un recital dedicat special doamnelor și domnișoarelor, în „luna femeii”.Directia 5.

În cadrul spectacolului, Direcția 5 va interpreta atât melodii de pe „Clasic de lux”, cât și alte piese îndrăgite ale trupei, printre care „Superstar”, „Dacă ai ști”, „Poți să visezi” sau „Am nevoie de tine”. Piesa de rezistență a show-ului va fi ultimul extras pe single de pe noul material, „Îți mulțumesc”, care a prins atât de bine la public.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Ascultă noua piesă Direcția 5, "Un adăpost" - AUDIO

Direcția 5 pregătește lansarea unui nou album, până atunci dezvăluind publicului o baladă pop-rock intitulată "Un adăpost". Melodia este acompaniată de un video cu versuri.

Publicat

pe

Direcția 5, concert special 17 noeimbrie
Direcția 5, concert special 17 noeimbrie │ FOTO: Captură YouTube

Piesa "Un adăpost" este compusă de Marian Ionescu, versurile fiind semnate de Dinu Olărașu. Melodia va fi inclusă pe viitorul album Direcția 5, "Minimal", pe care trupa îl va lansa pe 21 mai. Piese noi de pe acest album vor fi prezentate publicului în cadrul unui concert la Sala Palatului, ce va cuprinde în setlist și hiturile formației.

"Ne propunem să aducem cântecele noastre din perioada 1991 - 2022 și câteva cântece de pe noul nostru album "Minimal", pe care îl lansăm pe 21 mai 2022 la Sala Palatului. Va fi o premieră pentru publicul din București. Așteptăm cu mare emoție reîntâlnirea cu voi și ne bucurăm că putem fi aici", a transmis formația.

Lyric Video: Direcția 5 - "Un adăpost"

Cu mii de concerte la activ, Direcţia 5 este o prezenţă consecventă şi foarte iubită pe scenele din România. Trupa a lansat primul album din carieră în 1991, iar, de atunci, în fiecare an a lansat câte un material discografic ce îi poartă amprenta. Background-ul muzical colosal face ca trupa să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare, lansând peste 20 de albume și peste 400 de piese, printre care și colaborări cu nume de referință din muzica românească – Lidia Buble, Delia, Andra, Nicoleta Nucă, Loredana Groza și Paula Seling.

În luna aprilie a anului trecut, trupa a lansat "Am să te am", un single romantic, plin de sensibilitate, iar în septembrie a lansat "E un ecou", o piesă emoționantă, despre agitația și constrângerile vieții cotidiene, însoțită de un videoclip filmat pe străzile din București.

Direcția 5 a spus şi continuă să spună, nenumărate poveşti de viaţă şi iubire, prin versurile sale și prin interpretările live de excepție. În luna noiembrie, trupa a susținut un concert la Teatrul de pe Lipscani, în Sala Rapsodia, iar întregul show a fost transmis online. Îl puteți urmări aici.

Citește în continuare

Trending