Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Deftones, live la București!

Publicat

pe

deftones
deftones

deftonesTrupa americană Deftones concertează din nou în România pe 13 august 2011. Reperzentația live va avea loc la Arenele Romane, unde fanii vor asculta atât piese de pe Diamond Eye, cel mai nou material semnat Deftones, cât și melodii mai vechi incluse pe discuri ca Around the fur, Adrenaline sau White Pony.

Harta noului turneu mondial Deftones include și țara noastră, după ce anul trecut fanii au fost dezamăgiți de faptul că ameriicanii ne-au ocolit în periplul lor pentru promovarea albumului Diamond Eyes.

Concertul de va desfășura în cadrul Alternative Summer Day, eveniment aflat anul acesta la prima ediție, ce își propune să aducă și în țara noastră trupe cu tradiție ale genului alternativ și nu numai.

Evenimentul este produs de Alternative Music Experience o colaborare dintre Bring The Noise și King Size Production.

Biletele se găsesc în rețelele Eventim (Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Carturești și www.eventim.ro), Myticket (Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Librăria Mihai Eminescu și www.myticket.ro) și Biletoo(librăriile Adevărul, Flanco, Palatul Copiilor, Magazinul Unirea, Magazinul Victoria și www.biletoo.ro) la prețul promoțional de 70 lei dacă sunt procurate până pe 31 mai.

Trending