Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Dark Tranquillity, pionierii “Gothenburg Metal” concertează la București

Publicat

pe

Dark Tranquillity
Dark Tranquillity

Dark TranquillityDark Tranquillity concertează pentru a doua oară în România pe 19 mai în clubul Silver Church de la ora 20.00.

Membrii Dark Tranquillity sunt pionierii unui stil de muzică ce îmbină melodicitatea noului val de heavy metal britanic cu intensitatea death metalului, numit “Gothenburg Metal”.

Rockerii au lansat 14 albume până acum, cele mai importante sunt: “Skydancer”(1993) albumul de debut; “The Gallery” album clasic al metal-ului de Gothenburg prezent în topul revistei Decibel din aprilie 2010; “Projector” a primit o nominalizare la Premiile Grammy din Suedia; “Damage Done” revine la clasicismul genului; “Character” (2002) și “Fiction” (2007) sunt ultimele albume înregistrate cu basistul Michael Nicklasson înainte a fi înlocuit cu Daniel Antonsson, iar în 2010, Dark Tranquillity a lansat albumul “We are the Void”.

Anul 1999 a marcat pentru britanici adăugarea accentelor de pian și vioară la stilul lor dur de interpretare.

Biletele, în valoare de 60 de lei în martie, sunt disponibile exclusiv pe shop.artmania.ro urmând ca din aprilie să fie distribuite și în rețelele eventim și myticket la prețul de 75 de lei în aprilie și 90 de lei în mai.

Comentează

Trending