Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Dark Tranquillity, pionierii “Gothenburg Metal” concertează la București

Dark Tranquillity concertează pentru a doua oară în România pe 19 mai în clubul Silver Church de la ora 20.00. Membrii Dark Tranquillity sunt pionierii unui stil de muzică ce... Continuare »
Dark Tranquillity

Dark TranquillityDark Tranquillity concertează pentru a doua oară în România pe 19 mai în clubul Silver Church de la ora 20.00.

Membrii Dark Tranquillity sunt pionierii unui stil de muzică ce îmbină melodicitatea noului val de heavy metal britanic cu intensitatea death metalului, numit “Gothenburg Metal”.

Rockerii au lansat 14 albume până acum, cele mai importante sunt: “Skydancer”(1993) albumul de debut; “The Gallery” album clasic al metal-ului de Gothenburg prezent în topul revistei Decibel din aprilie 2010; “Projector” a primit o nominalizare la Premiile Grammy din Suedia; “Damage Done” revine la clasicismul genului; “Character” (2002) și “Fiction” (2007) sunt ultimele albume înregistrate cu basistul Michael Nicklasson înainte a fi înlocuit cu Daniel Antonsson, iar în 2010, Dark Tranquillity a lansat albumul “We are the Void”.

Anul 1999 a marcat pentru britanici adăugarea accentelor de pian și vioară la stilul lor dur de interpretare.

Biletele, în valoare de 60 de lei în martie, sunt disponibile exclusiv pe shop.artmania.ro urmând ca din aprilie să fie distribuite și în rețelele eventim și myticket la prețul de 75 de lei în aprilie și 90 de lei în mai.

Citește mai multe despre Dark Tranquillity
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
“Live in The Lounge” – cu Irina Sârbu & Marius Mihalache band, la The Ark

The Ark lansează o nouă platformă muzicală "Live in The Lounge" începând cu 1 aprilie, în fiecare vineri, de la...

Închide