Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Children of Bodom, concert apocaliptic la Arenele Romane

Publicat

pe

children-of-bodom
children-of-bodom

children-of-bodomTrupa finlandeză Children Of Bodom începe pe 19 martie 2011 noul turneu european ce vine să aducă albumul "Relentless Reckless Forever" și în România.

Concertul de la București este produs de către Promusic Prod. & Events și revista Maximum Rock și va avea loc la Arenele Romane pe data de 20 aprilie 2011. Alături de Children Of Bodom pe scenă vor mai urca Ensiferum (Finlanda) și Machinae Supremacy (Suedia).

Alexi Laiho, liderul formației COB a declarat: "România se numără printre țările în care nu am cântat până acum iar faptul că în acest turneu ajungem la voi face ca show-ul să fie unul special atât pentru voi cât și pentru noi. Este normal să-l privim cu alți ochi și să oferim un show la turație maximă. Va fi ceva apocaliptic"

"Relentless Reckless Forever" a fost înregistrat în Petrax Studios din Finlanda cu faimosul producător Matt Hyde (Slayer, Monster Magnet).

Biletele se pot achiziționa din rețeaua Eventim la următoarele prețuri: 87 lei pentru primele 500 bucăți; 95 lei pentru următoarele bilete, până pe 19 aprilie 2011; 110 lei pentru biletele achiziționate în ziua concertului.

Trending