Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Bryan Ferry concertează la Sala Palatului

Publicat

pe

Bryan Ferry
Bryan Ferry

Bryan FerryBryan Ferry, membru fondator al trupei Roxy Music și autor al unor hituri precum "Slave To Love", "Don’t Stop The Dance", "More Than This", "Shameless", "One Night" sau "Avalon", va concerta pentru prima dată în România la Sala Palatului pe 1 mai 2011.

Concertul promovează noul material discografic pe care artistul l-a lansat în toamna anului trecut. Intitulat "Olympia", albumul conține atât piese înregistrate alături de foștii colegi din Roxy Music cât și colaborări cu artiști renumiți precum David Stewart (Eurythmics), Johnny Greenwood (Radiohead), Flea (Red Hot Chilly Peppers), Scissor Sisters, Groove Armada și David Gilmour (Pink Floyd).

Pe disc figurează și două cover-uri: o adaptare a piesei lui Tim Buckley, “Song To The Siren” și o versiune a hitului rockerilor de la Traffic - “No Face, No Name, No Number”.

Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile online pe eventim.ro și în rețelele magazinelor Germanos, Orange¸Vodafone, Domo în librăriile Humanitas și Cărturești dar și la Sala Palatului. Ele pot fi procurate la următoarele categorii de preț: 100, 140, 180, 240 și 300 lei până la data de 20 martie; 120, 160, 210, 280 și 350 lei în perioada 21 martie – 1 mai 2011.

Trending