Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie

Bryan Ferry concertează la Sala Palatului

Bryan Ferry, membru fondator al trupei Roxy Music și autor al unor hituri precum "Slave To Love", "Don’t Stop The Dance", "More Than This", "Shameless", "One Night" sau "Avalon", va... Continuare »
Bryan Ferry

Bryan FerryBryan Ferry, membru fondator al trupei Roxy Music și autor al unor hituri precum "Slave To Love", "Don’t Stop The Dance", "More Than This", "Shameless", "One Night" sau "Avalon", va concerta pentru prima dată în România la Sala Palatului pe 1 mai 2011.

Concertul promovează noul material discografic pe care artistul l-a lansat în toamna anului trecut. Intitulat "Olympia", albumul conține atât piese înregistrate alături de foștii colegi din Roxy Music cât și colaborări cu artiști renumiți precum David Stewart (Eurythmics), Johnny Greenwood (Radiohead), Flea (Red Hot Chilly Peppers), Scissor Sisters, Groove Armada și David Gilmour (Pink Floyd).

Pe disc figurează și două cover-uri: o adaptare a piesei lui Tim Buckley, “Song To The Siren” și o versiune a hitului rockerilor de la Traffic - “No Face, No Name, No Number”.

Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile online pe eventim.ro și în rețelele magazinelor Germanos, Orange¸Vodafone, Domo în librăriile Humanitas și Cărturești dar și la Sala Palatului. Ele pot fi procurate la următoarele categorii de preț: 100, 140, 180, 240 și 300 lei până la data de 20 martie; 120, 160, 210, 280 și 350 lei în perioada 21 martie – 1 mai 2011.

Citește mai multe despre Bryan Ferry
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bilete mai ieftine la Scorpions

Fanii Scorpions au parte de reduceri la bilete pentru concertul pe care trupa germană îl va susţine pe 9 iunie...

Închide