Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Bilete mai ieftine la Scorpions

Publicat

pe

scorpions
scorpions

scorpions

Fanii Scorpions au parte de reduceri la bilete pentru concertul pe care trupa germană îl va susţine pe 9 iunie 2011 la Zone Arena. Mai multe detalii despre concert pot fi găsite aici.

Până pe 13 martie, iubitorii de muzică rock beneficiază de bilete mai ieftine cu 15% pentru categoriile de preţ aferente Gazonului A şi Gazonului B. Biletele se găsesc la Unirea Shopping Center şi online pe biletoo.ro.

Preţurile biletelor sunt următoarele:

- 128 lei (preţ întreg) – Gazon B –> 108.8 lei cu reducerea de 15%

- 190 lei (preţ întreg) – Gazon A –> 161.5 lei cu reducerea de 15%

- 265 lei – Golden Circle

- 350 lei – Tribună

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Scorpions a lansat "Peacemaker", o nouă piesă de pe viitorul album - AUDIO

Legendara trupă Scorpions a lansat single-ul "Peacemaker", extras de pe cel de-al 19-lea album de studio, "Rock Believer". Piesa este disponibilă în articol, așa că te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Scorpions - Peacemaker
Scorpions - Peacemaker │ FOTO: captură YouTube / Scorpions

"Peacemaker" este piesa principală a albumului și prima lansare de pe acest material. Esența hard rock și flerul metal se simt de la primele acorduri. În ceea ce privește mesajul melodiei, acesta a fost inspirat de vremurile bizare ale anului trecut. Cu toate acestea, "Peacemaker" nu uită să vorbească și despre speranță.

"Primul lucru care mi-a venit în minte au fost versurile: <<Peacemaker, peacemaker / Bury the undertaker>>. M-am jucat cu acele cuvinte. Într-o vreme în care atât de mulți oameni au murit și încă mor de COVID, din cauza războaielor devastatoare și a altor crime fără sens, simți că groparul trebuie să lucreze ore suplimentare. Într-o lume pașnică după pandemie, va fi timpul ca pacificatorul să conducă... aceasta este o imagine care mă atrage cu adevărat", a spus Klaus Meine.

Discul "Rock Believer" marchează primul album de studio Scorpions de la anteriorul "Return to Forever" și va fi lansat pe 25 februarie 2022. De asemenea, este primul material care îl prezintă pe fostul baterist Motorhead Mikkey Dee, care s-a alăturat grupului în 2016, după moartea lui Lemmy Kilmister.

Scorpions a înregistrat cea mai mare parte a albumului la Peppermint Park Studios din Hanovra, Germania, și l-a coprodus cu inginerul Hans-Martin Buff. Membrii trupei plănuiseră inițial să apeleze la producătorul Greg Fidelman (Metallica, Black Sabbath, Slayer), dar pandemia de coronavirus le-a zădărnicit planurile.

AUDIO: Scorpions - Peacemaker

Citește în continuare

Albume noi

Scorpions oferă primul teaser pentru noul său album, direct din studio - VIDEO

Scorpions a profitat de perioada fără concerte şi turnee din 2020 pentru a înregistra un nou album, iar muzicienii ne-au oferit pe 7 iunie primul teaser pentru acest nou LP. Totul se face via Instagram şi vine direct din studiourile germane unde se finalizează noul material, aşa cum se poate vedea în articol.

Publicat

pe

Mesaj Scorpions Studio 2021
Mesaj Scorpions Studio 2021 │ FOTO: Scorpions www.instagram.com

Noul album se află în faza de mixaj, iar de asta se ocupă inginerul Michael Ilbert, care are deja multiple nominalizări Grammy la activ, alături de producătorul Max Martin. Cei doi sunt responsabili de albume hit realizate pentru Taylor Swift şi Katy Perry. Solistul Scorpions Klaus Meine, chitaristul Rudolf Scheker şi chitaristul Matthias Jabs au transmis un mesaj pe Instagram, prezentând şi câteva zeci de secunde dintr-o nouă piesă. O parte din înregistrări au fost realizate la Peppermint Park Studios, în Hanovra.

Klaus vine după aniversarea sa de 73 de ani în luna mai şi a spus în mesajul video transmis către fani că se află în studio de un an deja. Iată mesajul complet:

Suntem în studio acum, aşa cum puteţi vedea, Peppermint Park din Hanovra, iar în această dimineaţă ne-am decis să vă oferim un mic teaser. Suntem aici de un an. Am petrecut atât de mult timp aici lucrând la sesiunea de înregistrare, iar acum e atât de captivant să ascultăm în sfârşit mixajele care vin din Berlin.

Am dorit să împărţim acest moment cu voi toţi. Credeţi-mă, abia aşteptam nu doar să vă oferim o parte din piesă, dar să cântăm întregul album. Vă vom vedea pe viu.

Noul LP Scorpions va sosi în a doua parte a lui 2021 şi este primul material după 4 ani. Ultimul a fost "Born To Touch Your Feelings- Best of Rock Ballads", din 2017, o combinaţie de material nou şi clasic, o compilaţie dacă vreţi. Iniţial materialul ce vine acum trebuia să fie înregistrat în Los Angeles alături de producătorul Greg Fidelman, care şi-a pus amprenta pe LP-uri Slipknot şi Metallica. Totuşi din cauza pandemiei, o parte din procesul creativ a început de la distanţă cu Greg, iar restul a fost continuat în Germania.

Inginerul Hans-Martin Buff a preluat grosul muncii la noul LP. Klaus Meine promite un vibe de "Blackout" şi "Love at First Sting" sau chiar "Lovedrive" pentru acest disc. Compoziţiile sunt cu toate in-house, fără contribuţii din exterior, faţă de albumul din 2015 "Return to Forever", în mare parte compus alături producătorii Mikael Nord Andersson şi Martin Hansen.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Trending