Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

B'EstFest: Ultima șansă pentru biletele cu preț redus!

Publicat

pe

Asian-Dub-Foundation-bestfest 2011
Asian-Dub-Foundation-bestfest 2011

Asian-Dub-Foundation-bestfest 2011Anunțată inițial pentru perioada 1-22 martie, promoția „early bird”- bilete cu 20% mai ieftine, se va prelungi până pe 27 martie, ca urmare a numărului foarte mare de cereri venite de la fani. „Promoțiile de tip "early bird" și-au dovedit succesul la festivalurile din afara țării, iar cu ocazia revenirii B’Estfest acestă inițiativă a prins extraordinar de bine și la noi, numărul solicitărilor depășind chiar nivelul așteptărilor inițiale! Ne bucură faptul că publicul festivalului a fost atât de entuziasmat de reîntoarcerea B’Estfest și de schimbarea anunțată la nivel de concept și imagine.” a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Biletele B’Estfest sunt disponibile pe www.myticket.ro, în magazinele Diverta, la magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului și The Ark, la prețurile: 95 lei pentru o zi, 215 lei abonamentul de 3 zile, și 10 lei voucherul pentru camping. După 27 martie, biletele se vor găsi la: 125 lei biletul de o zi, 265 lei abonamentul de 3 zile și 15 lei voucherul de acces în camping, urmând ca în zilele de eveniment, acestea să fie disponibile doar la intrarea în zona de festival, la prețul de 150 lei pentru o zi, 285 lei pentru abonament și 15 lei voucherul de camping.

După un an de pauză, B’Estfest revine vara aceasta în perioada 1-3 iulie, într-o nouă locație în nordul Bucureștiului, în zona Pipera-Tunari. Artiștii care și-au confirmat prezența la festival sunt Skunk Anansie, Flogging Molly, Asian Dub Foundation, Lamb, Pendulum, House of Pain și Haduken.

Trending