Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Asking Alexandria lansează album nou!

Publicat

pe

Asking Alexandria
Asking Alexandria

Asking AlexandriaTrupa englezească de rock, Asking Alexandria, va scoate pe piață un nou album pe 4 aprilie 2011 sub labelul Sumerian Records.

Fromația își ține fanii în suspans până la lansare cu un teaser postat pe site-ul Amazon.com

Asking Alexandria va concerta alături de trupa de rock Of Mice & Men în Marea Britanie.

Datele concertelor Asking Alexandria:

Electric Ballroom- Londra- 22 Aprilie
O2 Academy 2- Birmingham- 3 Mai
Manchester Academy 2- 4 Mai
Glasgow Garage- 5 Mai

Comentează

Albume noi

Asking Alexandria a lansat EP-ul "Dark Void"

Mărturisesc că odată cu EP-ul lansat de Asking Alexandria la început an 2024, am aflat şi ceva nou despre trupa. Şi anume a fost fondată în... Dubai. Ce piese noi ne propune EP-ul "Dark Void" şi care e treaba cu Dubai aflaţi în articol.

Publicat

pe

Coperta album Asking Alexandria Dark Void EP
Coperta album Asking Alexandria Dark Void EP

Anul 2024 a început cu trupa britanică Asking Alexandria lansând EP-ul "Dark Void". Asta deşi în 2023 primisem un LP complet nou, "Where Do We Go From Here?", care a sosit prin Better Noise Music. EP-ul a apărut pe 12 ianuarie 2024 pe platformele digitale şi include 5 piese, printre care şi versiunea originală de "Dark Void", alături de un radio edit nou, o versiune de pian şi una remixata de Sullivan King.

Track-ul face referire la probleme mentale, precum depresie, anxietate şi singurătate. Versurile sunt şi despre tăria de a te confrunta cu toţi aceşti demoni interni.

Lansarea nu a venit ca o coincidenţă, a fost aleasă special vinerea de dinainte de Blue Monday. Blue Monday este cea mai deprimantă zi din an, 15 ianuarie în 2024. E ziua cea mai deprimantă din an, de obicei a treia zi de luni din ianuarie. Pe EP-ul cel nou se mai află şi melodia cu influenţe electronice, "Nothing Left", care a primit şi un lyric video proaspăt, pentru a sărbători materialul nou lansat.

În 2023 Asking Alexandria a lansat al optulea său album din discografie, "Where Do We Go From Here?", care include hitul sau de la posturile de radio rock din vest, "Psycho". E un material produs şi mixat de către Matt Good, care a colaborat cu From First to Last, trupă de metal a lui Sonny Moore, cunoscut mai bine sub numele de DJ Skrillex. A mai lucrat şi cu Hollywood Undead.

Discul a strâns 43 de milioane de stream-uri de la debut. Trupa a avut şi momente grele acum jumătate de deceniu, când l-a înlocuit pe solistul Danny Worsnop, plecat să înceapă o carieră solo. El a revenit între timp în trupă, unde colaborează cu Ben Bruce (chitara), Cameron Liddell (chitara ritm), Sam Bettley (bas) şi James Cassells (tobe).

Ben Bruce a format Asking Alexandria în Dubai în 2006, având membri complet diferiţi. Mutarea în UK venea în 2008.

Citește în continuare

Trending