Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Al Di Meola lansează album nou!

Publicat

pe

Al Di Meola
Al Di Meola

Al Di Meola"Pursuit of Radical Rhapsody" este cel mai nou material ce poartă semnătura lui Al Di Meola. Albumul poate fi cumpărat online de pe site-ul oficial al artistului.

Pentru noul disc, Al Di Meola a colaborat cu nume importante din world music: Charlie Haden, pianistul cubanez Gonzalo Rubacalba, toboșarul Peter Erskine și a fost finisat lucrând cu producătorul Claus Altvater.

De-a lungul carierei sale a vândut peste șase milioane de albume pe tot mapamondul, a câștigat trei discuri de aur, iar toate reprezentațiile sale au fost primite cu brațele deschise atât de fani cât și de critici.

Este consierat un pionier al fusion-ului world-music și jazz dacă gândim după albume ca “Land of the Midnight Sun” (1976), „Elegant Gypsy” (1977) sau „Casino” (1978), „Infinite Desire” (1998) „The Grand Passion” (2000), „Consequence of Chaos” (2006) și „La Melodia, Live in Milano” (2008).

Pe 21 aprilie 2011, Al Di Meola revine la Sala Palatului din București pentru un concert alături de trupa sa, World Sinfonia. Concertul este organizat de Events. Biletele, la prețul de 88 lei, 128 lei, 168 lei și 218 lei se pot cumpăra online, pe www.eventim.ro, sau  din magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librăriile Humanitas și Cărturești.

Trending