Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

“Live in The Lounge” – cu Irina Sârbu & Marius Mihalache band, la The Ark

Publicat

pe

The Ark lansează o nouă platformă muzicală "Live in The Lounge" începând cu 1 aprilie, în fiecare vineri, de la ora 21:00. Seria de evenimente va fi deschisă de concertul Irinei Sârbu acompaniată de bandul țambalistului Marius Mihalache.

Irina Sârbu, artistă apreciată de jazz, se distinge prin originalitate, expresivitate și pasiune în muzică. Anca Parghel, mentorul său, a ajutat-o să-și perfecționeze tehnica vocală și cea de interpretare.

Cariera sa de solistă a fost confirmată în anul 2003 când a fost distinsă cu premiul de debut la Gala Premiilor Jazz. Au urmat nenumărate concerte și noi colaborări, pregatindu-se în prezent de participarea la o serie de festivaluri de jazz din Europa, alături de Marius Mihalache.

Marius Mihalache se bucură deja de o experiență impresionantă în muzică. Artistul a reinterpretat operele unor compozitori ca Chopin, Rahmaninov, sau Mozart la Scala din Milano și a cântat în deschiderea concertului lui Chick Corea în România. Alături de Adrian Mihalache(pian), Nicu Baran( bas) și Dragoș Mihu(tobe), Marius Mihalache a început o serie de colaborări și cu artiști autohtoni de jazz.

Comentează

Trending