Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

“Live in The Lounge” – cu Irina Sârbu & Marius Mihalache band, la The Ark

The Ark lansează o nouă platformă muzicală "Live in The Lounge" începând cu 1 aprilie, în fiecare vineri, de la ora 21:00. Seria de evenimente va fi deschisă de concertul Irinei Sârbu acompaniată de bandul țambalistului Marius Mihalache.

Irina Sârbu, artistă apreciată de jazz, se distinge prin originalitate, expresivitate și pasiune în muzică. Anca Parghel, mentorul său, a ajutat-o să-și perfecționeze tehnica vocală și cea de interpretare.

Cariera sa de solistă a fost confirmată în anul 2003 când a fost distinsă cu premiul de debut la Gala Premiilor Jazz. Au urmat nenumărate concerte și noi colaborări, pregatindu-se în prezent de participarea la o serie de festivaluri de jazz din Europa, alături de Marius Mihalache.

Marius Mihalache se bucură deja de o experiență impresionantă în muzică. Artistul a reinterpretat operele unor compozitori ca Chopin, Rahmaninov, sau Mozart la Scala din Milano și a cântat în deschiderea concertului lui Chick Corea în România. Alături de Adrian Mihalache(pian), Nicu Baran( bas) și Dragoș Mihu(tobe), Marius Mihalache a început o serie de colaborări și cu artiști autohtoni de jazz.

Citește mai multe despre Marius Mihalache
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Festivalul Rock The City, primele confirmări: Judas Priest și Whitesnake

Festivalul Rock The City revine în forță după un an de pauză. Dacă în 2009 rockerii români au cântat alături...

Închide