Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO

“Live in The Lounge” – cu Irina Sârbu & Marius Mihalache band, la The Ark

The Ark lansează o nouă platformă muzicală "Live in The Lounge" începând cu 1 aprilie, în fiecare vineri, de la ora 21:00. Seria de evenimente va fi deschisă de concertul... Continuare »

The Ark lansează o nouă platformă muzicală "Live in The Lounge" începând cu 1 aprilie, în fiecare vineri, de la ora 21:00. Seria de evenimente va fi deschisă de concertul Irinei Sârbu acompaniată de bandul țambalistului Marius Mihalache.

Irina Sârbu, artistă apreciată de jazz, se distinge prin originalitate, expresivitate și pasiune în muzică. Anca Parghel, mentorul său, a ajutat-o să-și perfecționeze tehnica vocală și cea de interpretare.

Cariera sa de solistă a fost confirmată în anul 2003 când a fost distinsă cu premiul de debut la Gala Premiilor Jazz. Au urmat nenumărate concerte și noi colaborări, pregatindu-se în prezent de participarea la o serie de festivaluri de jazz din Europa, alături de Marius Mihalache.

Marius Mihalache se bucură deja de o experiență impresionantă în muzică. Artistul a reinterpretat operele unor compozitori ca Chopin, Rahmaninov, sau Mozart la Scala din Milano și a cântat în deschiderea concertului lui Chick Corea în România. Alături de Adrian Mihalache(pian), Nicu Baran( bas) și Dragoș Mihu(tobe), Marius Mihalache a început o serie de colaborări și cu artiști autohtoni de jazz.

Citește mai multe despre Marius Mihalache
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Festivalul Rock The City, primele confirmări: Judas Priest și Whitesnake

Festivalul Rock The City revine în forță după un an de pauză. Dacă în 2009 rockerii români au cântat alături...

Închide