Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Tiesto mixează la Arenele Romane!

Publicat

pe

dj_tiesto
dj_tiesto

dj_tiestoDJ olandez Tiesto revine la București pe 18 iunie de la ora 22.00 la Arenele Romane. Concertul pe care îl va susține face parte din cadrul turneului Tiesto’s Club Life 2011.

DJ-ul care a ocupat poziții fruntașe ani la rând în DJMag Top 100, Tiesto, a fost dintotdeauna descris de fani ca un artist care își transpune sentimentele prin intermediul muzicii pe care o mixează.

Tijs Verwest, alias Tiesto, și-a început cariera în 1985. Tiesto s-a lansat în perioada în care progressive-ul cu elemente trance cunoștea cea mai mare expansiune.

De la turnee mondiale la a fi primul DJ care a mixat la Jocurile Olimpice în fața a milioane de spectatori și telespectatatori, caștigând majoritatea premiilor destinate muzicii dance și trance, Tiesto este cu siguranță unul dintre cei mai iubiți DJ, producători și remixeri ajunși vreodată în spatele platanelor.

Biletele cumpărate în avans costă 50 de lei. În seara evenimentului, prețul unui bilet va fi de 70 de lei. De asemenea, organizatorii pun în vânzare și bilete VIP, la prețul de 100 de lei. Tichetele pot fi achiziționate de pe bilet.ro.

Concerte & turnee

UNTOLD Dubai găzduiește o petrecere la peste 11.000 de metri altitudine

Fanii UNTOLD sunt invitați să trăiască o experiență exclusivistă care redefinește conceptul de distracție în lumea festivalurilor. Prima ediție UNTOLD Dubai debutează pe data de 14 februarie, cu o petrecere în aer, la 11.000 de metri altitudine.

Publicat

pe

UNTOLD Flying Stage
UNTOLD Flying Stage │ FOTO: UNTOLD

La bordul UNTOLD Flying Stage, zborul nu este doar un drum, ci o călătorie unde muzica și distracția îți oferă senzația că te afli într-un club elitist, cu vedere panoramică asupra norilor. La aterizarea în Dubai, fanii vor fi întâmpinați la aeroport și transportați spre hoteluri, unde se vor bucura de cazare pe toată durata festivalului.

Pe 19 februarie, la întoarcerea în România, petrecerea continuă, iar fanii vor avea ocazia de a împărtăși momente de distracție alături de prieteni și fanii UNTOLD. Numărul de locuri disponibile este limitat, cei interesați pot achiziționa bilete online, alături de mai multe oferte de cazare.

Lineup-ul festivalului UNTOLD Dubai cuprinde nume celebre din industria muzicală internațională precum PSY, TIËSTO, Mahmut Orhan, Ellie Goulding, G-Eazy, Major Lazer, Armin Van Buuren, Bebe Rexha, Don Diablo, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, Hardwell și mulți alții.

UNTOLD Dubai va avea loc în perioada 15-18 februarie și promite fanilor o extravaganță muzicală. Cu peste 100 de artiști din întreaga lume, festivalul combină diversitatea de genuri, de la DJ set-uri senzaționale la ritmuri dinamice de hip-hop, techno, bollywood music, trance, R&B, dance, pop, K-pop sau rock alternativ la cele 5 scene construite la EXPO CITY DUBAI.

Participanții vor descoperi un tărâm magic, de peste 170.000 de metri pătrați, unde imaginația nu cunoaște limite, un paradis al entertainmentului și al inovație. La prima ediție UNTOLD Dubai sunt așteptați peste 70.000 de fani pe zi, veniți din toate colțurile lumii.

Citește în continuare

Trending