Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Tiesto mixează la Arenele Romane!

DJ olandez Tiesto revine la București pe 18 iunie de la ora 22.00 la Arenele Romane. Concertul pe care îl va susține face parte din cadrul turneului Tiesto’s Club Life... Continuare »
dj_tiesto

dj_tiestoDJ olandez Tiesto revine la București pe 18 iunie de la ora 22.00 la Arenele Romane. Concertul pe care îl va susține face parte din cadrul turneului Tiesto’s Club Life 2011.

DJ-ul care a ocupat poziții fruntașe ani la rând în DJMag Top 100, Tiesto, a fost dintotdeauna descris de fani ca un artist care își transpune sentimentele prin intermediul muzicii pe care o mixează.

Tijs Verwest, alias Tiesto, și-a început cariera în 1985. Tiesto s-a lansat în perioada în care progressive-ul cu elemente trance cunoștea cea mai mare expansiune.

De la turnee mondiale la a fi primul DJ care a mixat la Jocurile Olimpice în fața a milioane de spectatori și telespectatatori, caștigând majoritatea premiilor destinate muzicii dance și trance, Tiesto este cu siguranță unul dintre cei mai iubiți DJ, producători și remixeri ajunși vreodată în spatele platanelor.

Biletele cumpărate în avans costă 50 de lei. În seara evenimentului, prețul unui bilet va fi de 70 de lei. De asemenea, organizatorii pun în vânzare și bilete VIP, la prețul de 100 de lei. Tichetele pot fi achiziționate de pe bilet.ro.

Citește mai multe despre Tiesto
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Red Hot Chili Peppers - detalii despre titlul noului album!

"Disproportionately Rambunctious Polar Express Machine-head" este titlul noului album Red Hot Chili Peppers care va apărea undeva în luna iunie...

Închide