Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Sting în concert „greatest hits” la București!

Publicat

pe

Sting
Sting

StingSting își prelungește turneul mondial Symphonicity cu noi show-uri în Franța, Germania, Italia și Europa de Est. Concertul de la București este organizat de Emagic și va avea loc pe 6 iunie 2011 în Piața Constituției.

Turneul Symphonicity îl prezintă pe Sting interpretând cele mai cunoscute hit-uri ale sale într-o versiune re-orchestrată pentru aranjament simfonic, acompaniat pe scenă de Dominic Miller (chitară), Rhani Krija (percuție), Jo Lawry (voce) și Ira Coleman (bass).

Selecția de piese pentru acest turneu cuprinde hit-uri din perioada petrecută alături de trupa The Police - “Every Little Thing She Does Is Magic”, “Roxanne”, “Next To You” și “Every Breath I Take”, dar și piese celebre din cariera solo a lui Sting - “Englishman in New York”, “Fragile”, “Russians”, “If I Ever Lose My Faith in You”, “Fields Of Gold” și “Desert Rose”.

Prima sa incursiune în domeniul muzicii clasice a început odată cu albumul “Songs from the Labyrinth” lansat în 2006, album ce a oferit o interpretare fascinantă a muzicii compozitorului John Dowland (secolul XVI).

De-a lungul carierei sale, artistul a primit 16 premii Grammy, două Brit Awards, un Glob de Aur, un Emmy, trei nominalizări la Oscar, trofeul Century Award oferit de Billboard Magazine și titlul de Persoana Anului în 2004 din partea MusiCares, precum și prezența în “Rock and Roll Hall of Fame” și “Songwriters Hall of Fame”.

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile începând cu 25 februarie pe www.myticket.ro sau prin rețeaua magazinelor Diverta, la mai multe categorii de preț: 395, 295, 195 și 135 lei.

PUBLICITATE
3 comentarii

Concerte & turnee

Urmărește-l pe Sting în cadrul Tiny Desk (Home) Concert - VIDEO

Sting a dat curs invitației NPR și a susținut un recital în cadrul seriei Tiny Desk (Home) Concert. Artistul l-a avut drept invitat special pe artistul african Shirazee, alături de care a înregistrat o nouă versiune a piesei "Englishman in New York".

Publicat

pe

Sting: Tiny Desk (Home) Concert
Sting: Tiny Desk (Home) Concert │ FOTO: Captură YouTube

Sting le-a oferit fanilor de pretutindeni oportunitatea de a-l urmări cântând live de acasă. Tiny Desk (Home) Concert a devenit prilejul prin care muzicieni de calibru mențin legătura cu publicul larg, în cadryl acestei serii susținând recitaluri și Norah Jones și Lenny Kravitz.

"Asta e chestia cu muzica. Te ajută se te conectezi"

Sting l-a avut alături de el pe artistul african Shirazee, cei doi interpretând împreună un mash-up între "Englishman in New York" și "African in New York", versiunea reinterpretată a cunoscutei piese din 1987. "African in New York" se regăsește pe noul album de duete al lui Sting, ce include colaborări și cu Mary J. Blige, Shaggy, Herbie Hancock, Eric Clapton, Annie Lennox și Charles Aznavour.

"Ce bine e să cânți! Ce bine e să fii în aceeași cameră cu cineva care cântă! Am fost de unul singur un an întreg.

Asta e chestia cu muzica. Te ajută se te conectezi. Electronic vorbind, am ținut legătura cu oameni din toată lumea, dar atunci când stai într-o încăpere cu altcineva, e cu totul altă chimie", a declarat Sting în încheierea duetului lor.

Shirazee s-a declarat, la rândul său, extrem de norocos să poată cânta alături de o legendă vie.

"Pentru mine, faptul că pandemia a făcut posibilă această întâlnire cu tine, e pentru mine o nebunie, trebuie să înțelegi asta. Nu te trezești, pur și simplu, într-o dimineață, stând lângă cel mai bun dintre cei mai buni", a declarat Shirazee, complimentându-l astfel pe Sting și mulțumindu-i pentru oportunitatea de a cânta împreună.

Sting a inclus în setlist alte două piese clasice din vastul său repertoriu, melodii simbolice pentru perioada pandemică pe care o traversăm. Atmosfera intimă creată pentru acest recital a dat un plus de emoție interpretării, versurile devenind astfel și mai pregnante.

SETLIST:

• "Englishman/African in New York"
• "If I Ever Lose My Faith in You"
• "Sister Moon"

VIDEO: Sting: Tiny Desk (Home) Concert

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending

CLOSE
CLOSE