Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Sting în concert „greatest hits” la București!

Publicat

pe

Sting
Sting

StingSting își prelungește turneul mondial Symphonicity cu noi show-uri în Franța, Germania, Italia și Europa de Est. Concertul de la București este organizat de Emagic și va avea loc pe 6 iunie 2011 în Piața Constituției.

Turneul Symphonicity îl prezintă pe Sting interpretând cele mai cunoscute hit-uri ale sale într-o versiune re-orchestrată pentru aranjament simfonic, acompaniat pe scenă de Dominic Miller (chitară), Rhani Krija (percuție), Jo Lawry (voce) și Ira Coleman (bass).

Selecția de piese pentru acest turneu cuprinde hit-uri din perioada petrecută alături de trupa The Police - “Every Little Thing She Does Is Magic”, “Roxanne”, “Next To You” și “Every Breath I Take”, dar și piese celebre din cariera solo a lui Sting - “Englishman in New York”, “Fragile”, “Russians”, “If I Ever Lose My Faith in You”, “Fields Of Gold” și “Desert Rose”.

Prima sa incursiune în domeniul muzicii clasice a început odată cu albumul “Songs from the Labyrinth” lansat în 2006, album ce a oferit o interpretare fascinantă a muzicii compozitorului John Dowland (secolul XVI).

De-a lungul carierei sale, artistul a primit 16 premii Grammy, două Brit Awards, un Glob de Aur, un Emmy, trei nominalizări la Oscar, trofeul Century Award oferit de Billboard Magazine și titlul de Persoana Anului în 2004 din partea MusiCares, precum și prezența în “Rock and Roll Hall of Fame” și “Songwriters Hall of Fame”.

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile începând cu 25 februarie pe www.myticket.ro sau prin rețeaua magazinelor Diverta, la mai multe categorii de preț: 395, 295, 195 și 135 lei.

PUBLICITATE
3 comentarii

Muzică nouă

Sting lansează piesa "If It's Love", anunţă un nou album

Sting a lansat o nouă piesă, intitulată "If It's Love", care sună a imn de iubire atemporal şi are ceva profund britanic. E o declaraţie de dragoste proaspătă, de primăvară, dar cumva îmbibată cu ploaie din UK. Melodia se ascultă în articol, de unde aflăm şi când vine noul album al artistului.

Publicat

pe

Coperta single Sting If It's Love
Coperta single Sting If It's Love │ FOTO: Sting

Sting îşi va lansa noul album de studio, "The Bridge" pe 19 noiembrie. Piesele noi au fost compuse pe parcursul unui an de pandemie globală, dar şi de "pierdere personală, separare, lockdown şi agitaţie politică şi socială" conform artistului. Fostul membru The Police a creat noile track-uri în studiouri din Bahamas, New York şi alte zone de pe glob. A lucrat cu sete creativă de la 10 dimineaţa până la ora cinei.

Întrebat de LA Times dacă ar fi lansat acest disc dacă nu era pandemia, Sting a declarat că avea în gând să producă un material discografic, dar situaţia a fost unică. A fost nevoie să folosească Zoom şi tehnologie avansată a studioului. "The Bridge" vine de la podurile construite între oameni pentru a repara separarea lor. Legendarul muzician vede crearea de piese ca un puzzle unic, pe care vrea să îl rezolve. Totuşi a recunoscut şi că uneori preferă o compoziţie mai uşoară în loc de puzzle: un acord major urmat de unul minor rotunjit.

Sting îşi va începe o rezidenţă în Las Vegas pe 29 octombrie, cu 8 show-uri programate. "If It's Love" e primul single de pe noul album şi insuflă voie bună, optimism şi zâmbete. Include o voce tinerească şi suavă, versuri despre dragoste şi senzaţia de iubire care te cuprinde de la micul dejun şi până când e momentul să tragi obloanele. Sting vede dragostea drept ceva ce nu necesită justificare, o emoţie care trebuie să te predai şi ceva ce nu are leac. Un fluierat şugubăţ începe şi termină piesa, pentru a o face mai light şi mai fredonabilă.

Noul album al lui Sting, cel care vine în noiembrie este cel cu numărul 14 în discografia sa şi în cariera de peste 40 de ani a muzicianului. Ultimul release a fost "My Songs", lansat în 2019, iar pe acel LP britanicul în vârstă de 69 de ani a reinterpretat piese mai vechi ale sale, inclusiv hitul The Police "Every Breath You Take", dar şi "Message In a Bottle" şi "Roxanne". Pe de altă parte "The Bridge" va avea numai compoziţii noi şi originale.

Iată şi tracklist-ul pentru acest album:

01 Rushing Water
02 If It's Love
03 The Book Of Numbers
04 Loving You
05 Harmony Road
06 For Her Love
07 The Hills On The Border
08 Captain Bateman
09 The Bells Of St. Thomas
10 The Bridge
11 Waters of Tyne
12 Captain Bateman's Basement
13 (Sittin 'On) The Dock of the Bay

Prietenul şi colegul lui Stng, Dominic Miller apare pe noile melodii, alături de saxofonistul jazz şi compozitorul Brandford Marsalis, dar şi toboşarul american John Freese.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Trending