Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

Steve Vai vrea să intre în Guiness Book of Records

Steve Vai și Berklee College of Music vor organiza un eveniment spectaculos. Chitaristul va ține, online prin intermediul www.berkleemusic.com, lecția de chitară cu cei mai mulți participanți care a avut loc vreodată în lume. Dacă acest obiectiv va fi atins, evenimentul va ajunge în Guiness Book of Records.

Lecția se adresează oricui indiferent din ce parte a lumii provine și va avea loc pe 3 martie de la ora 20:30 (ora României, respectiv 1:30pm EST) la următoare adresa: https://www.berkleemusic.com/vai-live.

De asemene chitaristul va raspunde în direct, imediat după lecție la 2 întrebări venite din rândul fanilor. Cei care doresc să îi adreseze lui Steve o întrebare, o pot face urmând același link, https://www.berkleemusic.com/vai-live.

Chitarist, solist, compozitor și producător american de trei ori câștigător al Premiilor Grammy predă de la începutul acestui an un curs online de tehnici de interpretare pentru chitară. Cursul este organizat de Berklee College of Music.

Berklee College of Music este una dintre cele mai prestigioase instituții de invățământ muzical din lume. Pe lista de studenți a acestui faimos colegiu se află multe nume care au ajuns să marcheze istoria muzicii moderne, printre care: Quincy Jones, Vinnie Colaiuta, Al Di Meola, Melissa Etheridge, Diana Krall, John Petrucci si Mike Portnoy (Dream Theater) și Steve Vai.

Citește mai multe despre Steve Vai
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vița de Vie, concert aniversar Club A 40 de ani

Concertele aniversare "Club A 40 de ani" din fiecare zi de miercuri a săptămânii continuă. Vița de Vie revine în...

Închide