Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Steve Vai vrea să intre în Guiness Book of Records

Publicat

pe

Steve Vai și Berklee College of Music vor organiza un eveniment spectaculos. Chitaristul va ține, online prin intermediul www.berkleemusic.com, lecția de chitară cu cei mai mulți participanți care a avut loc vreodată în lume. Dacă acest obiectiv va fi atins, evenimentul va ajunge în Guiness Book of Records.

Lecția se adresează oricui indiferent din ce parte a lumii provine și va avea loc pe 3 martie de la ora 20:30 (ora României, respectiv 1:30pm EST) la următoare adresa: https://www.berkleemusic.com/vai-live.

De asemene chitaristul va raspunde în direct, imediat după lecție la 2 întrebări venite din rândul fanilor. Cei care doresc să îi adreseze lui Steve o întrebare, o pot face urmând același link, https://www.berkleemusic.com/vai-live.

Chitarist, solist, compozitor și producător american de trei ori câștigător al Premiilor Grammy predă de la începutul acestui an un curs online de tehnici de interpretare pentru chitară. Cursul este organizat de Berklee College of Music.

Berklee College of Music este una dintre cele mai prestigioase instituții de invățământ muzical din lume. Pe lista de studenți a acestui faimos colegiu se află multe nume care au ajuns să marcheze istoria muzicii moderne, printre care: Quincy Jones, Vinnie Colaiuta, Al Di Meola, Melissa Etheridge, Diana Krall, John Petrucci si Mike Portnoy (Dream Theater) și Steve Vai.

Trending