Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Steve Vai vrea să intre în Guiness Book of Records

Steve Vai și Berklee College of Music vor organiza un eveniment spectaculos. Chitaristul va ține, online prin intermediul www.berkleemusic.com, lecția de chitară cu cei mai mulți participanți care a avut loc vreodată în lume. Dacă acest obiectiv va fi atins, evenimentul va ajunge în Guiness Book of Records.

Lecția se adresează oricui indiferent din ce parte a lumii provine și va avea loc pe 3 martie de la ora 20:30 (ora României, respectiv 1:30pm EST) la următoare adresa: https://www.berkleemusic.com/vai-live.

De asemene chitaristul va raspunde în direct, imediat după lecție la 2 întrebări venite din rândul fanilor. Cei care doresc să îi adreseze lui Steve o întrebare, o pot face urmând același link, https://www.berkleemusic.com/vai-live.

Chitarist, solist, compozitor și producător american de trei ori câștigător al Premiilor Grammy predă de la începutul acestui an un curs online de tehnici de interpretare pentru chitară. Cursul este organizat de Berklee College of Music.

Berklee College of Music este una dintre cele mai prestigioase instituții de invățământ muzical din lume. Pe lista de studenți a acestui faimos colegiu se află multe nume care au ajuns să marcheze istoria muzicii moderne, printre care: Quincy Jones, Vinnie Colaiuta, Al Di Meola, Melissa Etheridge, Diana Krall, John Petrucci si Mike Portnoy (Dream Theater) și Steve Vai.

Citește mai multe despre Steve Vai
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vița de Vie, concert aniversar Club A 40 de ani

Concertele aniversare "Club A 40 de ani" din fiecare zi de miercuri a săptămânii continuă. Vița de Vie revine în...

Închide