Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Steve Vai vrea să intre în Guiness Book of Records

Steve Vai și Berklee College of Music vor organiza un eveniment spectaculos. Chitaristul va ține, online prin intermediul www.berkleemusic.com, lecția de chitară cu cei mai mulți participanți care a avut loc vreodată în lume. Dacă acest obiectiv va fi atins, evenimentul va ajunge în Guiness Book of Records.

Lecția se adresează oricui indiferent din ce parte a lumii provine și va avea loc pe 3 martie de la ora 20:30 (ora României, respectiv 1:30pm EST) la următoare adresa: https://www.berkleemusic.com/vai-live.

De asemene chitaristul va raspunde în direct, imediat după lecție la 2 întrebări venite din rândul fanilor. Cei care doresc să îi adreseze lui Steve o întrebare, o pot face urmând același link, https://www.berkleemusic.com/vai-live.

Chitarist, solist, compozitor și producător american de trei ori câștigător al Premiilor Grammy predă de la începutul acestui an un curs online de tehnici de interpretare pentru chitară. Cursul este organizat de Berklee College of Music.

Berklee College of Music este una dintre cele mai prestigioase instituții de invățământ muzical din lume. Pe lista de studenți a acestui faimos colegiu se află multe nume care au ajuns să marcheze istoria muzicii moderne, printre care: Quincy Jones, Vinnie Colaiuta, Al Di Meola, Melissa Etheridge, Diana Krall, John Petrucci si Mike Portnoy (Dream Theater) și Steve Vai.

Citește mai multe despre Steve Vai
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vița de Vie, concert aniversar Club A 40 de ani

Concertele aniversare "Club A 40 de ani" din fiecare zi de miercuri a săptămânii continuă. Vița de Vie revine în...

Închide