Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Smokin’ Joe Kubek și Bnois King, live la Jukebox!

Publicat

pe

Smokin' Joe Kubek & Bnois King
Smokin' Joe Kubek & Bnois King

Smokin' Joe Kubek & Bnois KingSmokin’ Joe Kubek s-a născut să cânte la chitară, iar de aproape 27 de ani pune pe jar fiecare scenă pe care urcă. Anul acesta pe 11 aprilie vine să încânte și publicul roman în Jukebox de la ora 20.00.

Considerat un geniu al chitării încă de la frageda vârstă de 14 ani, texanul a frecventat în anii ’70 și ’80 scenele din barurile din Dallas. A cântat împreună cu Stevie Ray Vaughan și cu cei trei Kings – B.B., Albert și Freddie și a fost foarte aproape să plece în turneu cu Freddie King, înainte de dispariția acestuia.

Cariera lui a luat cu adevărat avânt în urmă cu 10 ani când a început să cânte alături de chitaristul de jazz Bnois King.

Concertele lor relevă îmbinarea fără cusur a celor două stiluri, pe de o parte intensitatea dată de arsenalul de instrumente, efecte speciale și tehnica lui Kubek, iar pe cealaltă parte finețea dată de chitara cu influențe de jazz a lui Bnois King.

“Blues autentic, puternic, adevărat… Acorduri îndrăznețe cu iz de Texas, boogie-uri înflăcărate, blues adevărat și rock cu rădăcini solide” – Living Blues
“Kubek este unul din cei mai energici chitariști electrici “în priză” în aceste vremuri. Blues din Texas cu un impact zdrobitor” – Billboard

Trending