Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Scorpions, din nou la București!

UPDATE: Vestea rămâne valabilă și în 2013 - Scorpions concertează pe 14 decembrie 2013. Trupa Scorpions și-a confirmat prezența la București pe 9 iunie 2011, în cadrul unui concert ce... Continuare »
Scorpions

UPDATE: Vestea rămâne valabilă și în 2013 - Scorpions concertează pe 14 decembrie 2013.

Trupa Scorpions și-a confirmat prezența la București pe 9 iunie 2011, în cadrul unui concert ce va avea loc la Zone Arena, cu suținerea celor de la Project Events!
Rockerii se vor retrage de pe scena muzicală printr-un turneu- "Get Your Sting And Blackout World Tour" început la Praga în 2010 și care se va termina la sfârșitul anului 2012!

Pe 9 iunie 2011 românii vor fredona pentru ultima oară alături de marii artiști versurile din Wind of Change, Still Loving You și alte melodii devenite adevărate legende ale muzicii.

Biletele pentru concert se găsesc în Librăriile Adevărul, Unirea Shopping Center, Magazinele Diverta, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Magazinul Victoria, Magazinul Muzica, Palatul Național al Copiilor, Stația de Metrou Unirii 1 și online pe biletoo.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, biletfan.ro și ticketpoint.ro.

Prețurile biletelor în funcție de categorie sunt: 128 lei în Gazon B, 190 lei în Gazon A, 265 lei în fața scenei în sectorul Golden Circle și 350 lei la Tribună.

Citește mai multe despre The Scorpions
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
George Baicea cântă la București!

Astăzi, începând cu ora 18.00 în Jukebox, George Baicea va susține un recital alături de trupa sa Baicea Blues Band....

Închide