Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Scorpions, din nou la București!

Publicat

pe

Scorpions
Scorpions

UPDATE: Vestea rămâne valabilă și în 2013 - Scorpions concertează pe 14 decembrie 2013.

Trupa Scorpions și-a confirmat prezența la București pe 9 iunie 2011, în cadrul unui concert ce va avea loc la Zone Arena, cu suținerea celor de la Project Events!
Rockerii se vor retrage de pe scena muzicală printr-un turneu- "Get Your Sting And Blackout World Tour" început la Praga în 2010 și care se va termina la sfârșitul anului 2012!

Pe 9 iunie 2011 românii vor fredona pentru ultima oară alături de marii artiști versurile din Wind of Change, Still Loving You și alte melodii devenite adevărate legende ale muzicii.

Biletele pentru concert se găsesc în Librăriile Adevărul, Unirea Shopping Center, Magazinele Diverta, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Magazinul Victoria, Magazinul Muzica, Palatul Național al Copiilor, Stația de Metrou Unirii 1 și online pe biletoo.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, biletfan.ro și ticketpoint.ro.

Prețurile biletelor în funcție de categorie sunt: 128 lei în Gazon B, 190 lei în Gazon A, 265 lei în fața scenei în sectorul Golden Circle și 350 lei la Tribună.

PUBLICITATE
2 comentarii

Muzică nouă

Scorpions a lansat piesa "Rock Believer", care dă numele noului său album

Trupa germană Scorpions începe anul 2022 în forţă, cu imnul "Rock Believer", proaspăt lansat pe 14 ianuarie 2022. Acest track dă şi numele viitorului LP al grupului activ de 57 de ani. Single-ul se ascultă în articol, cu o voce curată şi tinerească a solistului Klaus Meine, care nu îşi arată deloc vârstă.

Publicat

pe

Coperta single Scorpions Rock Believer
Coperta single Scorpions Rock Believer │ FOTO: Scorpions

"Rock Believer" te transpune imediat în anii '80, când astfel de imnuri ale rock-ului apăreau săptămânal. Deocamdată avem doar un single, iar un videoclip va fi lansat pe 18 ianuarie 2022. Artwork-ul acestui single a fost creat de către Klaus Voorman şi se poate vedea mai sus. "Rock Believer" este şi numele noului album Scorpions, care va debuta pe 25 februarie. Cu acest disc, trupa ajunge la o discografie de 19 albume de studio.

Primul single de pe acest LP a fost "Peacemaker", care a debutat la final de toamnă a anului 2021. A primit şi un videoclip oficial care a strâns 1.5 milioane de vizualizări şi include animaţii CGI ale unui oraş futurist, cel mai probabil Tokyo. Pe acea melodie se auzea chitara lui Rudolf Schenker şi basul lui Pawel Maciwoda, plus versuri de la solistul Klaus Meine.

Titlul albumului "Rock Believer" e destul de uşor de explicat, iar Rudolf Schenker îl vede ca o contestare a afirmaţiei "rock is dead". Chitaristul insistă că dacă vreodată rock-ul a fost mort, el mereu a revenit, uneori mai mult sau mai puţin puternic. În cele 80 de ţări în care a ajuns artistul alături de colegii de trupă muzică rock era departe de a fi la capăt de drum.

Iată tracklist-ul acestui LP:

01. Gas In The Tank
02. Roots In My Boots
03. Knock 'Em Dead
04. Rock Believer
05. Shining Of Your Soul
06. Seventh Sun
07. Hot And Cold
08. When I Lay My Bones To Rest
09. Peacemaker
10. Call Of The Wild
11. When You Know (Where You Come From)
12. Shoot For Your Heart
13. When Tomorrow Comes
14. Unleash The Beast
15. Crossing Borders

Melodiile care vor sosi în 2022 au fost înregistrate la studioul Peppermint Park Studios din Hanovra şi a fost mixat la legendarul studio Hansa Studios din Berlin, alături de inginerul de sunet Michael Ilbert. El a primit nominalizări la premiile Grammy alături de Max Martin pentru munca la albumele lui Taylor Swift şi Katy Perry.

Ultimul album lansat de Scorpions a fost cel din 2017, "Born To Touch Your Feelings - Best of Rock Ballds", o compilaţie de melodii clasice ale formaţiei, alături de câteva noutăţi. Trupa a cântat ultima oară în România în 2018, la Bucureşti, strângând zeci de mii de oameni la Romexpo.

Citește în continuare

Muzică nouă

Scorpions a lansat "Peacemaker", o nouă piesă de pe viitorul album - AUDIO

Legendara trupă Scorpions a lansat single-ul "Peacemaker", extras de pe cel de-al 19-lea album de studio, "Rock Believer". Piesa este disponibilă în articol, așa că te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Scorpions - Peacemaker
Scorpions - Peacemaker │ FOTO: captură YouTube / Scorpions

"Peacemaker" este piesa principală a albumului și prima lansare de pe acest material. Esența hard rock și flerul metal se simt de la primele acorduri. În ceea ce privește mesajul melodiei, acesta a fost inspirat de vremurile bizare ale anului trecut. Cu toate acestea, "Peacemaker" nu uită să vorbească și despre speranță.

"Primul lucru care mi-a venit în minte au fost versurile: <<Peacemaker, peacemaker / Bury the undertaker>>. M-am jucat cu acele cuvinte. Într-o vreme în care atât de mulți oameni au murit și încă mor de COVID, din cauza războaielor devastatoare și a altor crime fără sens, simți că groparul trebuie să lucreze ore suplimentare. Într-o lume pașnică după pandemie, va fi timpul ca pacificatorul să conducă... aceasta este o imagine care mă atrage cu adevărat", a spus Klaus Meine.

Discul "Rock Believer" marchează primul album de studio Scorpions de la anteriorul "Return to Forever" și va fi lansat pe 25 februarie 2022. De asemenea, este primul material care îl prezintă pe fostul baterist Motorhead Mikkey Dee, care s-a alăturat grupului în 2016, după moartea lui Lemmy Kilmister.

Scorpions a înregistrat cea mai mare parte a albumului la Peppermint Park Studios din Hanovra, Germania, și l-a coprodus cu inginerul Hans-Martin Buff. Membrii trupei plănuiseră inițial să apeleze la producătorul Greg Fidelman (Metallica, Black Sabbath, Slayer), dar pandemia de coronavirus le-a zădărnicit planurile.

AUDIO: Scorpions - Peacemaker

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending