Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Scorpions, din nou la București!

Publicat

pe

Scorpions
Scorpions

UPDATE: Vestea rămâne valabilă și în 2013 - Scorpions concertează pe 14 decembrie 2013.

Trupa Scorpions și-a confirmat prezența la București pe 9 iunie 2011, în cadrul unui concert ce va avea loc la Zone Arena, cu suținerea celor de la Project Events!
Rockerii se vor retrage de pe scena muzicală printr-un turneu- "Get Your Sting And Blackout World Tour" început la Praga în 2010 și care se va termina la sfârșitul anului 2012!

Pe 9 iunie 2011 românii vor fredona pentru ultima oară alături de marii artiști versurile din Wind of Change, Still Loving You și alte melodii devenite adevărate legende ale muzicii.

Biletele pentru concert se găsesc în Librăriile Adevărul, Unirea Shopping Center, Magazinele Diverta, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Magazinul Victoria, Magazinul Muzica, Palatul Național al Copiilor, Stația de Metrou Unirii 1 și online pe biletoo.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, biletfan.ro și ticketpoint.ro.

Prețurile biletelor în funcție de categorie sunt: 128 lei în Gazon B, 190 lei în Gazon A, 265 lei în fața scenei în sectorul Golden Circle și 350 lei la Tribună.

Trending