Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Otros Aires- spectacol la București!

Publicat

pe

otros-aires
otros-aires

otros-airesTrupa argentiniană de nuevo-tango, Otros Aires, revine în România pe 14 aprilie 2011 la Godot Cafe-Teatru din București pentru o reprezentație ce conține elemente de dans și teatru contemporan.

Grupul a luat naștere în 2003 în Barcelona la ințiativa arhitectului argentinian Miguel di Genova și abordează un stil ce mixează într-un mod original tangoul clasic și milonga secolului trecut cu elemente electronice, ritmuri și versuri ale secolului XXI.

Small World Music Society din Toronto spune despre Otros Aires ca are "unul dintre cele mai reprezentative și complete show-uri audiovizuale din fuziunea globală actuală", sound-ul lor combinând perfect instrumente tradiționale – bandoneon, pian și chitară acustică – cu programare și sample-uri din înregistrări de tango-uri vechi.

În cei 8 ani de carieră, Otros Aires a lansat 3 albume de studio, 1 album live și un documentar înregistrat pe DVD. Cel mai nou album a fost lansat în toamna anului trecut și se intitulează "Tricota". Materialul a apărut în urma colaborării cu mai multe orchestre sud-americane.

Biletele pentru concert sunt disponibile online la eventim.ro și în rețelele Germanos, librăriile Humanitas, magazinele Vodafone, Orange și vor costa 50 lei până la data de 20 martie; după această dată prețurile vor fi de 65 lei urmând ca în ziua evenimentului ele să coste 80 lei.

Comentează

Trending