Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Otros Aires- spectacol la București!

Trupa argentiniană de nuevo-tango, Otros Aires, revine în România pe 14 aprilie 2011 la Godot Cafe-Teatru din București pentru o reprezentație ce conține elemente de dans și teatru contemporan. Grupul... Continuare »
otros-aires

otros-airesTrupa argentiniană de nuevo-tango, Otros Aires, revine în România pe 14 aprilie 2011 la Godot Cafe-Teatru din București pentru o reprezentație ce conține elemente de dans și teatru contemporan.

Grupul a luat naștere în 2003 în Barcelona la ințiativa arhitectului argentinian Miguel di Genova și abordează un stil ce mixează într-un mod original tangoul clasic și milonga secolului trecut cu elemente electronice, ritmuri și versuri ale secolului XXI.

Small World Music Society din Toronto spune despre Otros Aires ca are "unul dintre cele mai reprezentative și complete show-uri audiovizuale din fuziunea globală actuală", sound-ul lor combinând perfect instrumente tradiționale – bandoneon, pian și chitară acustică – cu programare și sample-uri din înregistrări de tango-uri vechi.

În cei 8 ani de carieră, Otros Aires a lansat 3 albume de studio, 1 album live și un documentar înregistrat pe DVD. Cel mai nou album a fost lansat în toamna anului trecut și se intitulează "Tricota". Materialul a apărut în urma colaborării cu mai multe orchestre sud-americane.

Biletele pentru concert sunt disponibile online la eventim.ro și în rețelele Germanos, librăriile Humanitas, magazinele Vodafone, Orange și vor costa 50 lei până la data de 20 martie; după această dată prețurile vor fi de 65 lei urmând ca în ziua evenimentului ele să coste 80 lei.

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Radiohead: "Lotus Flower" (new video)

Trupa Radiohead sărbătorește apariția pe piață a ultimului său disc, "The King of Limbs", prin lansarea videoclipului pentru piesa "Lotus...

Închide