Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Moby, live la Năvodari

Moby și-a confirmat prezența la cea de-a patra ediție a Festivalului The Mission Dance Weekend, care va avea loc pe 5 și 6 august pe plaja Hanul Piraților din stațiunea... Continuare »
Moby

MobyMoby și-a confirmat prezența la cea de-a patra ediție a Festivalului The Mission Dance Weekend, care va avea loc pe 5 și 6 august pe plaja Hanul Piraților din stațiunea Năvodari, de la malul Mării Negre.

Moby va concerta în cea de-a doua zi a evenimentului, iar restul artiștilor urmând să fie anunțați până la sfârșitul acestei luni.

A studiat de mic chitara clasică, iar la doar 13 ani s-a alăturat trupei de hardcore punk "The Vatican Commandoes" din Connecticut. În 1991 apare pe piață primul său single, "Go" care s-a numărat printre "Best Records of All Time", conform revistei Rolling Stone.

Piesele sale s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare în întreaga lume. În tot acest timp, Moby a produs și a remixat o serie de piese pentru artiști ca David Bowie, Metallica, Public Enemy și mulți alții. Are în palmares 3000 de concerte iar în studio a dedicat o mare parte din timp muzicii pentru filme ca "Heat", "Tomorrow Never Dies" sau "The Beach".

La mijlocul lunii mai, artistul va lansa "Destroyes", cel mai recent album al său. Până atunci, fanii pot descărca gratuit E.P-ul "Be The One" accesând pagina de web www.moby.com.

Citește mai multe despre Moby
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Steve Vai vrea să intre în Guiness Book of Records

Steve Vai și Berklee College of Music vor organiza un eveniment spectaculos. Chitaristul va ține, online prin intermediul www.berkleemusic.com, lecția...

Închide