Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Marcy Gray lansează două noi materiale in 2011

Publicat

pe

Macy Gray
Macy Gray

Macy GrayCântăreața americană Marcy Gray plănuiește să lanseze  în 2011 două albume, follow-up la cel din 2010 intitulat “The Sellout".

“Vreau să fac o mulțime de înregistrări anul acesta”, afirma Macy Gray, care între ultimele albume a avut pauze de trei-patru ani.

“De fapt vreau să lansez două albume în acest an. Vreau să fac unul de jazz și unul de rock. Am atat de multă muzică în mine, încât mi-aș face un deserviciu daca nu lansez atât de repede precum îmi vin ideile (…) Simt că nu lucrez suficiente albume. Toți eroii mei au lansat o mulțime de discuri. Chiar zilele trecute, mă uitam la discografia Ninei Simone. Ea a făcut atât de multe albume, iar unele dintre ele au fost minunate. Bob Marley, în timpul scurt în care a fost aici a lăsat în urmă o colecție impresionantă de materiale. Așa că vreau să fac multe albume și le lansez pentru a vedea ce gândesc oamenii, în loc să fac un album și apoi să aștept să fac altul la trei ani după terminarea turneului”.

Artista are deja opt piese pentru viitorul album “underground” pentru care a colaborat cu producătorul Hal Wilner. Mai mult de atât, cântăreața vorbește despre viitorul ei material ca fiind unul fără inhibiții și care nu are nimic de-a face cu piesele comerciale ce se aud de radio.

Comentează

Trending