Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Manu Chao, concert la București!

Publicat

pe

manu-chao
manu-chao

manu-chaoPrimăvara aceasta Manu Chao revine în fața publicului român cu un nou show plin de energie! Evenimentul va avea loc pe 16 aprilie, pe scena Sălii Palatului din București și face parte din turneul “La Ventura”.

Artistul este recunoscut pentru spiritul liber promovat prin muzica sa ce mixează original sonoritați rock, chanson, salsa, reggae, ska și raï. Spectacolele sale sunt adevărate explozii de energie, bună dispoziție, emoție și dăruire, Manu Chao fiind un entertainer ce-și recucerește publicul la fiecare concert. O altă caracteristică a muzicii sale este repertoriul poliglot din care nu lipsesc piese în limba franceză, engleză, spaniolă, catalană, portugheză, galițiană, arabă sau wolof.

Manu Chao a dubutat în muzică în anii ’80 în trupa Hot Pants. A urmat apoi Mano Negra, un proiect în cadrul căruia a lansat cinci albume. Cariera sa solo a început în 1998 odată cu lansarea discului de mare succes “Clandestino”. Single-urile Bongo Bong și Clandestino au ajuns rapid pe primele poziții în topuri. A urmat “Proxima Estacion: Esperanza”(2001), material ce a inclus megahit-ul Me Gustas Tu, iar trei ani mai târziu, “Siberie m'etait conteee“ . În 2007, Manu Chao a lansat cel de-al patrulea album de studio, “La Radiolina”, primul single, Rainin in Paradize bucurându-se de un videoclip regizat de celebrul Emir Kusturica.

Biletele pentru concert se găsesc pe www.myticket.ro și în rețeaua magazinelor Diverta, fiind disponibile la pretul de 108 lei, sumă la care se adaugă costul serviciilor de ticketing.

Trending