Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

Iris și Phoenix concertează în Timișoara

Cele mai indrăgite trupe autohtone de rock concertează în această săptămână la Timișoara. Nicu Covaci și trupa sa vor încânta publicul timișorean pe 2 martie la Filarmonica Banatul și pe... Continuare »
phoenix

phoenixCele mai indrăgite trupe autohtone de rock concertează în această săptămână la Timișoara.

Nicu Covaci și trupa sa vor încânta publicul timișorean pe 2 martie la Filarmonica Banatul și pe 3 martie în Factory Pub.

Concertul de la Filarmonica va începe la ora 19.30. Biletele, care se vând în rețeaua Eventim, la magazinele Germanos, Vodafone, Orange, la casieria Teatrului Național și în librăriile Cărturești și Humanitas, vor avea prețuri începând cu 40 de lei. În prețul biletului, primii 500 de cumpărători vor primi și un CD Phoenix. Recitalul din club va începe la ora 21.00.

Tot pe 2 martie, în clubul Youtopia din Timișoara va avea loc alt concert rock, aici urmând să cânte Iris, în formula Cristian Minculescu (voce), Valter Popa (chitară), Ion Dumitrescu (baterie), Doru Borobeică (bas) și Relu Marin (clape). Biletele costă 25 de lei dacă sunt cumpărate în avans și 30 de lei în seara concertului.

Citește mai multe despre IrisPhoenix
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tudor Gheorghe prezintă “Al 5-lea anotimp – Femeia”

Tudor Gheorghe va susţine spectacolul “Al 5-lea anotimp – Femeia” pe 4 martie 2011, ora 19:00, la Sala Palatului din...

Închide