Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel""Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel", apare în martie pe Netflix - TRAILER Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18

Iris și Phoenix concertează în Timișoara

phoenix

phoenixCele mai indrăgite trupe autohtone de rock concertează în această săptămână la Timișoara.

Nicu Covaci și trupa sa vor încânta publicul timișorean pe 2 martie la Filarmonica Banatul și pe 3 martie în Factory Pub.

Concertul de la Filarmonica va începe la ora 19.30. Biletele, care se vând în rețeaua Eventim, la magazinele Germanos, Vodafone, Orange, la casieria Teatrului Național și în librăriile Cărturești și Humanitas, vor avea prețuri începând cu 40 de lei. În prețul biletului, primii 500 de cumpărători vor primi și un CD Phoenix. Recitalul din club va începe la ora 21.00.

Tot pe 2 martie, în clubul Youtopia din Timișoara va avea loc alt concert rock, aici urmând să cânte Iris, în formula Cristian Minculescu (voce), Valter Popa (chitară), Ion Dumitrescu (baterie), Doru Borobeică (bas) și Relu Marin (clape). Biletele costă 25 de lei dacă sunt cumpărate în avans și 30 de lei în seara concertului.

Citește mai multe despre IrisPhoenix
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tudor Gheorghe prezintă “Al 5-lea anotimp – Femeia”

Tudor Gheorghe va susţine spectacolul “Al 5-lea anotimp – Femeia” pe 4 martie 2011, ora 19:00, la Sala Palatului din...

Închide