Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Horia Brenciu concert la Sala Palatului

Publicat

pe

Horia-Brenciu
Horia-Brenciu

Horia-BrenciuHoria Brenciu va susține pe 25 martie la Sala Palatului concertul intitulat "Face ce-mi spune inima".

"Genul de concert, pe care-l voi performa alături de orchestra mea este unul interactiv! Cred sincer că publicul este jumătatea muzicală a unui artist, în fiecare spectacol. Sunt unii care mă vor descoperi chiar atunci, pe 25 martie. Alții iși vor întări parerea ca sunt un pic mai... nebunatic decât prevede legea. În orice caz, fiecare va pleca de la show cu o amintire... Schimbul pe care-l propun este ca noi sa le dăm bucurie, iar ei, aplauze. Mi se pare un troc cinstit, nu?”, declara Horia Brenciu.

“Spectacolul va fi compus din: 15% dans, 35% cântec, 30% priviri, 20% atingeri și încă 50% dragoste! V-ați dat seama că nu e un show normal, pentru că părțile totalizează 150%! Așa lucrăm noi – ne dăruim total! Combinăm pasiunea și talentul cu tehnica ireproșabilă a luminilor și sunetului și obținem un spectacol de neuitat! Vă așteptăm!”, povestește în continuare artistul.

Biletele pentru eveniment costă 200 lei, 150 lei, 100 lei, 50 lei în funcție de categorie și pot fi găsite la Sala Palatului, Teatrul Național, stațiile de metrou Unirii 1 și 2, Diverta, Eventim și online pe biletedelatati.ro și vandbilete.ro.

Emisiuni radio-tv

Au început filmările pentru cel de-al 12-lea sezon Vocea României

Vocea României dă muzica mai tare și începe filmările viitorului sezon. De astăzi, concurenții vor cânta pentru antrenori în speranța că vocile și interpretărilor lor îi vor face pe aceștia să apese butonul și, astfel, să întoarcă cel puțin un scaun.

Publicat

pe

Sezonul 12 "Vocea României"
Sezonul 12 "Vocea României" │ FOTO: PRO TV

Cei care s-au înscris în competiția celui de-al 12-lea sezon, și au trecut de primele preselecții, se pregătesc să facă scena să vibreze. În culise, Pavel Bartoș va fi responsabil cu gestionarea emoțiilor și le va fi alături susținătorilor.

"Cu bucurie mă pregătesc de a lor interpretare și abia aștept să cunosc oameni faini și să văd cum vor face antrenorii tot posibilul să câștige concurenții favoriți în echipele lor – pentru că, vă spun din casă, vor fi voci extraordinare! Am ajuns la sezonul 12, iar entuziasmul e de fiecare dată mai mare pentru că show-ul ăsta are ceva aparte, care nu poate decât să-ți dea stare bună și efervescență! A, să nu uit... pentru prima dată în acest sezon, spun: SĂ FIE VOCE!", a declarat prezentatorul.

Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley și, pe scaunul dublu, Theo Rose & Horia Brenciu sunt pregătiți și determinați să-și formeze echipe cu voci senzaționale care vor face adevărate spectacole pe scenă. Fiecare dintre ei își dorește să câștige finala, iar pentru asta, audițiile pe nevăzute sunt încărcate cu decizii importante, întrucât nu este suficient doar să se întoarcă, ci și să găsească argumentele potrivite pentru ca participanții să vină în echipa lor, dacă aceștia vor convinge mai mulți antrenori.

Anul acesta, producția le-a pregătit noi surprize antrenorilor și vor avea parte de beneficii - acestea, însă, se pot întoarce împotriva lor. Despre ce este vorba, vom vedea în cel de-al 12-lea sezon Vocea României.

Citește în continuare

Trending