Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Gorillaz nu se destramă!

Publicat

pe

Gorillaz
Gorillaz

GorillazÎn ciuda zvonurilor, trupa Gorillaz nu se destramă.

Anul trecut în luna decembrie, Damon Albarn, unul din membrii fondatori ai trupei, a anunțat la finalul ultimului concert din turneul mondial, că a fost ultima reprezentație Gorillaz: “Pentru noi, acest concert este ultimul. Cu toții sperăm și ne rugăm să mai avem o șansă de a lucra din nou împreună, ca echipă. Dar există posibilitatea ca acest lucru să nu se concretizeze...".

Dar, din fericire, un comunicat emis de reprezentanții trupei a infirmat acest zvon: “Gorillaz este în viață, face bine și face tâmpenii în Londra”.

Zvonurile în cauză au început cu un raport în People, care citează o sursă spunând că: “A fost o dispută care a încheiat practic lucrurile. Jamie a plecat în străinătate să fie cu prietena lui, în timp ce Damon este ocupat cu întoarcerea la Blur. Pentru moment, se pare ca ar putea fi sfârșitul Gorillaz.”.

Se prea poate ca Damon Albarn a vrut sa spună că “acest concert este ultimul în această formulă”, dar fiind faptul că trupa a introdus un nou membru numit Evanghelistul.

Comentează

Trending