Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

George Baicea cântă la București!

Publicat

pe

George-Baicea
George-Baicea

George-BaiceaAstăzi, începând cu ora 18.00 în Jukebox, George Baicea va susține un recital alături de trupa sa Baicea Blues Band.

Chitarist, compozitor şi vocalist, George Baicea este considerat unul dintre cei mai buni chitarişti de Electric Blues din România.

Și-a început cariera cântând în cadrul unor festivaluri şi spectacole celebre. A început să compună în 1995 și cinci ani mai tarziu a apărut si primul său album solo, “Prins în trafic”. Anul 2001 a adus pe piață al doilea album semnat George Banicea, “Trafic Greu” și muzica pentru filmul „Incidentul Ankara”, în regia lui Antoniu Vasiliu Berenyi. În 2005 apare „Cinderella” și în 2006, „Vintage Stories: Jamming In Germany”.

Trupa George Baicea Blues Band s-a bucurat de succes în cadrul unor festivaluri importante, precum: Festivalul Internaţional de Blues Bucureşti, Festivalul Internaţional de Jazz Braşov, „Jazz Recall Festival” – Cluj Napoca, Gărâna International Jazz Festival, Târgul Internaţional de Arte Vizuale, Bucureşti, dar şi în cadrul concertelor susţinute în Germania şi Olanda sau in deschidere la Coco Montoya, John Hammond, Eric Sardinas sau… Steve Vai !

Evenimentul de la Jukebox prilejuieşte lansarea oficială la București a primului DVD românesc de Blues, „Stealth – Made In Romania”.

Un comentariu

Trending