Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

George Baicea cântă la București!

Astăzi, începând cu ora 18.00 în Jukebox, George Baicea va susține un recital alături de trupa sa Baicea Blues Band. Chitarist, compozitor şi vocalist, George Baicea este considerat unul dintre... Continuare »
George-Baicea

George-BaiceaAstăzi, începând cu ora 18.00 în Jukebox, George Baicea va susține un recital alături de trupa sa Baicea Blues Band.

Chitarist, compozitor şi vocalist, George Baicea este considerat unul dintre cei mai buni chitarişti de Electric Blues din România.

Și-a început cariera cântând în cadrul unor festivaluri şi spectacole celebre. A început să compună în 1995 și cinci ani mai tarziu a apărut si primul său album solo, “Prins în trafic”. Anul 2001 a adus pe piață al doilea album semnat George Banicea, “Trafic Greu” și muzica pentru filmul „Incidentul Ankara”, în regia lui Antoniu Vasiliu Berenyi. În 2005 apare „Cinderella” și în 2006, „Vintage Stories: Jamming In Germany”.

Trupa George Baicea Blues Band s-a bucurat de succes în cadrul unor festivaluri importante, precum: Festivalul Internaţional de Blues Bucureşti, Festivalul Internaţional de Jazz Braşov, „Jazz Recall Festival” – Cluj Napoca, Gărâna International Jazz Festival, Târgul Internaţional de Arte Vizuale, Bucureşti, dar şi în cadrul concertelor susţinute în Germania şi Olanda sau in deschidere la Coco Montoya, John Hammond, Eric Sardinas sau… Steve Vai !

Evenimentul de la Jukebox prilejuieşte lansarea oficială la București a primului DVD românesc de Blues, „Stealth – Made In Romania”.

Citește mai multe despre Jukebox
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
B’ESTFEST revine în 2011!

După un an de pauză, B’ESTFEST revine în 2011 într-o locație din Pipera-Tunari. Desfășurat pe 1,2 și 3 iulie, B’ESTFEST...

Închide