Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Solistul The Cure, Robert SmithPoze concert The Cure în Piața Constituției din București pe 22 iulie 2019 INFO CONCERT:
Creative Fest 2019
Poze concert Bon Jovi în Piața Constituției din București pe 21 iulie 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Concert aniversar: Trupa Antract sărbătorește 27 de ani de muzică!

Duminică, 6 martie 2011 de la ora 20.00 în Sala Mare a Teatrului Anton Pann din Râmnicu Vâlcea, Antract își invită fanii să sărbătorească alături de ei împlinirea a 27... Continuare »
Antract

AntractDuminică, 6 martie 2011 de la ora 20.00 în Sala Mare a Teatrului Anton Pann din Râmnicu Vâlcea, Antract își invită fanii să sărbătorească alături de ei împlinirea a 27 de ani de activitate.

Spectacolul Antract & Friends îi va aduce pe aceeași scenă pe membrii trupei Antract alături de prieteni din "breaslă" într-un concert inedit. Chitaristul A.G. Weinberger sau Mihăiță Manu, membru al formației Gipsy Casual, sunt doar două nume divulgate de producătorul evenimentului, Bobiță Cătușanu.

Așa cum și-au obișnuit publicul, rockerii de la Antract au pregătit și pentru concertul aniversar multe surprize, efecte speciale, sunet și lumini de excepție, dar și un repertoriu de hituri proprii și internaționale ale anilor 1970 - 2010.

Tichetele de acces au fost puse în vânzare la casieria Teatrului Anton Pann la prețul de 10 lei.

Citește mai multe despre Antract
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Iris și Phoenix concertează în Timișoara

Cele mai indrăgite trupe autohtone de rock concertează în această săptămână la Timișoara. Nicu Covaci și trupa sa vor încânta...

Închide