Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Budapest Gypsy Symphony Orchestra, concert inedit la Sala Palatului!

Publicat

pe

Budapest-Gypsy-Symphony-Orchestra
Budapest-Gypsy-Symphony-Orchestra

Budapest-Gypsy-Symphony-Orchestra Budapest Gypsy Symphony Orchestra, cel mai mare "taraf simfonic” din lume, va urca pe scenă în costume populare și fără partituri în cadru unui concert inedit pe 31 martie 2011 la Sala Palatului de la ora 20.00.

Cele "100 de viori" îmbină  într-un mod original moștenirea țiganilor cu rigoarea marilor clasici având asupra publicului un efect elecrizant. Energia, talentul, capacitatea de a improviza și instinctul lor viguros se regăsesc în fiecare piesă interpretată.

Spectacolul este structurat în două părți, prima dedicată muzicii tradiționale cu "As a szep” și "Dansurile ungare” ale lui Johannes Brahms , iar cea de-a doua, în smoching, aparține repertoriului clasic începând cu Franz Lizst și Johann Strauss, tatăl și fiul.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, Teatrul Național București, Magazinul Muzica, Teatrul Nottara, Stația de Metrou Unirii 1, Magazinele Diverta, Germanos, Carrefour și on line pe: vandbilete.ro, bilete.ro, biletedelatati.ro, blt.ro, eventim.ro, ticketpoint.ro, biletoo.ro.

Un comentariu

Trending