Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

B’ESTFEST 2011- bilete la prețuri promoționale!

Publicat

pe

Festivalul B’ESTFEST
Festivalul B’ESTFEST

Festivalul B’ESTFESTFanii B’ESTFEST au ocazia să își achiziționeze bilete la preț redus. Tichetele pentru cea de-a patra ediție a festivalului vor fi puse în vânzare de Mărțisor pe www.myticket.ro și în rețeaua magazinelor Diverta și pot fi cumpărate până pe 22 martie cu 20% reducere.

Anul acesta, Festivalul B’ESTFEST va avea loc în perioada 1-3 iulie într-o nouă locație situată în nordul Bucureștiului. Mai multe detalii despre festival pot fi găsite aici.

În perioada 1 – 22 martie, biletele costă 95 de lei pentru o zi și 215 lei pentru abonamentul de 3 zile, iar cei ce doresc și acces în camping vor plăti 10 lei în plus la abonament. “Toate festivalurile mari pun în vânzare pentru o perioadă limitată un număr de bilete la preț redus, această promoție numindu-se "early bird". Conceptul se adresează celor mai înfocați fani ai festivalurilor, cei care cumpără întotdeauna primele bilete, fidelitatea fiindu-le astfel răsplătită cu o reducere substanțială a prețului la bilet, care în cazul B'ESTFEST este de 20 %”, au declarat organizatorii.

Pe 22 martie promoția se încheie, biletele urmând să fie disponibile la prețul de 125 lei pentru o zi și 265 de lei pentru abonamentele de 3 zile, iar pentru acces în camping, la abonament se va adăuga un voucher de 15 lei. Începând cu prima zi de B’ESTFEST, biletele vor costa 150 de lei pentru o zi și 285 de lei pentru toate cele 3 zile de festival.

Trending