Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

B’ESTFEST revine în 2011!

Publicat

pe

skunk_anasie
skunk_anasie

skunk_anasieDupă un an de pauză, B’ESTFEST revine în 2011 într-o locație din Pipera-Tunari. Desfășurat pe 1,2 și 3 iulie, B’ESTFEST va dispune și de un spațiu de campare destinat publicului, într-o zonă în care vor exista toate facilitățile necesare pentru un „summer camp”. Festivalul va beneficia de o scenă principală și mai multe arene secundare, oferind astfel acces la o varietate largă de concerte, expozitiții, ateliere de creație, spații de relaxare, târguri, terase, baruri și restaurante.

„Din 2007 până acum prietenii apropiați și publicul fidel ne-au tot rugat să mutăm B’ESTFEST de pe betoane, pentru că un festival înseamnă mai mult decât o serie de concerte, este o experiență a libertații neîngrădite. Așa că am profitat de pauza din 2010 să regândim conceptul de B’ESTFEST și am luat decizia că anul acesta să-l mutăm într-un spațiu întins, cu iarbă verde, și să-l aducem astfel mai aproape de sufletul publicului tânar.” -Laura Coroianu, CEO Emagic.

Cea de-a patra ediție B’ESTFEST este însoțită și de primele confirmări, Skunk Anansie și Pendulum fiind primele nume din line-up-ul acestui an.

Skunk Anansie s-a format în 1994, activând până la începutul anilor 2000 când membrii trupei s-au despărțit. 2009 a reprezentat însă un nou început pentru Skin, Cass, Ace si Mark, cei patru revenind la formula de grup și pregătindu-se pentru un turneu de greatest hits și un nou material discografic. Câteva luni mai tarziu a fost lansat albumul Smashes and Trashes, o colecție a celor mai cunoscute piese lansate de-a lungul carierei. A urmat cel de-al patrulea album de studio, Wonderlustre, primele două extrase My Ugly Boy și Over The Love urcând rapid în clasamentele europene și confirmând încă o dată valoare trupei.

Pendulum este una dintre trupele preferate ale festivalurilor internaționale pentru show-urile live ce mizează pe un amestec complex de instrumente live, efecte electronice și proiecții vizuale. Stilul trupei este o fuziune ce variază de la dubstep și drum and bass la rock alternativ, heavy metal și chiar electro/house. Alcătuită din Rob Swire (voce, synth), Peredur ap Gwynedd (chitară), Gareth McGrillen (bass), Kevin Sawka (tobe), Ben „The Verse” Mount (MC), trupa are trecute în palmares 23 de single-uri, 3 albume de studio, un album live și o compilație, plus alte 35 de apariții în proiecte muzicale separate.

Biletele pentru cea de-a patra ediție B’ESTFEST vor fi puse în vânzare în curând, mai multe detalii despre programul festivalului precum și noi confirmări urmând a fi anunțate în perioada următoare.

Trending