Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Zdob si Zdub, recital la București!

Publicat

pe

Zdob si Zdub
Zdob si Zdub

Zdob si ZdubZdob și Zdub va susține pe 29 ianuarie 2011 un concert la inaugurarea clubului Sub scena, de la subsolul Godot Cafe-Teatru din București.

"Haideți cu toții la concertul nostru de sâmbătă asta, de la 10 seara! O să fie chef mare și veselie! Asa că, de seara până dimineața, pe răcoare, “o sa fie super-tare!” !“, spune Roman Iagupov , solistul trupei.

La primul concert din acest an, Zdob și Zdub va cânta piese mai vechi, devenite deja evergreen-uri (“Dj Vasile”, “Zdubii bateți tare”, “Draga Otee”, “Țigan și OZN”), dar și cântece de pe viitorul album, care va fi unul în limba engleză.

"Este rezultatul muncii asidue și a exploatării unor noi dimensiuni creative ale formației și ale producătorului Marc Elsner. Zdob și Zdub va apărea într-o lumină nouă”, spun etno-rockerii din Republica Moldova.

Data lansării noului disc nu este stabilită încă, dar Zdubii speră că albumul să apară pe piață în primăvara acestui an. Pe acest disc va figura și piesa "So Lucky", pe care trupa a înscris-o la selecția națională Eurovision 2011 din Republica Moldova.

Comentează

Trending