Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Vunk- "Vreau o țără ca afară"(VIDEO)

Publicat

pe

vunk
vunk

vunkTrupa Vunk a lansat videoclipul single-ului Vreau o țără ca afară, piesă ce a susținut campania cu același nume demarată la începutul lui decembrie 2010.

Clipul a fost regizat de Diana Kiss și conține imagini cu cei care s-au inscris în grupul de Facebook, “Vreau o ţară ca afară”. Cei stabiliți în străinătate au trimis poze cu ei purtând pancarde inscripționate cu mesajul campaniei, în locuri reprezentative pentru zona în care se află: Paris, New York, Santa-Monica, Islanda, Italia, Belgia sau chiar Africa.

Piesa Vreau o țără ca afară este inclusă pe cel mai recent album al trupei, Ca Pe Vremuri.

Vunk - Vreau o țără ca afară

Muzică nouă

VUNK a lansat piesa "Un scaun lângă noi" - AUDIO

VUNK oferă ascultătorilor o nouă mostră din viitorul album de studio odată cu lansarea "Un scaun lângă noi". Melodia este disponibilă de ascultat în articol.

Publicat

pe

Cornel Ilie
Cornel Ilie │ FOTO: Stefan Sandu / InfoMusic.ro

"Un scaun lângă noi" a fost compusă de Cornel Ilie și Gabriel Maga și este extrasă de pe albumul "De Luni Până Duminică". Versurile melodiei sunt presărate cu ironie, cu toate că mesajul este unul cât se poate de serios. Experiențele trecute și bagajul emoțional pot afecta dureros o relație amoroasă.

Discul "De Luni Până Duminică" va fi disponibil pe toate platformele de streaming începând cu 16 februarie 2024. Materialul va îngloba 26 de piese, 26 de povești pline de viață și farmec. Ele vor fi aduse live în fața publicului în cadrul unui turneu național ce debutează luna aceasta.

De 28 ani pe scena muzicală din România, VUNK este trupa inovației în rock-ul românesc. Primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum "Pleacă" (Hit Gold), "Vreau o țară ca afară", "Așa și" sau "Numai la doi" au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român - "Jur să spun adevărul". Folosind tehnologia, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie, încredere și speranță.

AUDIO: VUNK - Un scaun lângă noi

Citește în continuare

Trending