Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Cerbul de Aur (logo)INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Steve Aoki s-a aruncat în mijlocul fanilor la Festivalul NEVERSEA 2019NEVERSEA 2019: Jessie J și Steve Aoki au coborât în public în a treia zi de festival - POZE & VIDEO NEVERSEA 2019: Show-uri incendiare cu Sean Paul și Afrojack - POZE & VIDEO

U2 colaborează cu David Guetta pe noul album

Bono, solistul legendarei trupe i-a propus dj-ului David Guetta o colaborare pentru noul album. "L-am cunoscut pe Bono şi am fost foarte entuziasmat şi foarte onorat că mi-a propus să... Continuare »
U2

U2Bono, solistul legendarei trupe i-a propus dj-ului David Guetta o colaborare pentru noul album.

"L-am cunoscut pe Bono şi am fost foarte entuziasmat şi foarte onorat că mi-a propus să colaborăm şi poate să producem niște piese pentru viitorul album U2", a declarat Guetta.

"Am cateva idei deja, am fost deschis la din ce în ce mai multe genuri muzicale. Cel electronic ramâne principal, dar iubesc muzica. Nu cotează genul, dacă e bună. După toate colaborările aceastea cu artişti urbani m-am gândit ca ar fi o adevarată provocare să încerc să merg în direcţia rock".

Muzicalul "Spider-Man: Turn Off the Dark" compus de U2 a fost amânat pentru a treaia oară. De această dată, surse din interior au anunţat că spectacolul va mai avea nevoie de încă o lună pentru a rafina performanţa şi producţia, după ce s-a refăcut scena de încheiere. Producătorul Michael Cohl a promis că aceasta este ultima amânare de gen.

David Guetta

Citește mai multe despre BonoDavid GuettaU2
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pink lanzează “F**kin’ Perfect”!

Videoclipul pentru "F**kin' Perfect" spune povestea unei tinere aflate în pragul sinuciderii din cauza depresiei cauzate de prejudecățile societații, dar...

Închide