Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

U2 colaborează cu David Guetta pe noul album

Bono, solistul legendarei trupe i-a propus dj-ului David Guetta o colaborare pentru noul album. "L-am cunoscut pe Bono şi am fost foarte entuziasmat şi foarte onorat că mi-a propus să... Continuare »
U2

U2Bono, solistul legendarei trupe i-a propus dj-ului David Guetta o colaborare pentru noul album.

"L-am cunoscut pe Bono şi am fost foarte entuziasmat şi foarte onorat că mi-a propus să colaborăm şi poate să producem niște piese pentru viitorul album U2", a declarat Guetta.

"Am cateva idei deja, am fost deschis la din ce în ce mai multe genuri muzicale. Cel electronic ramâne principal, dar iubesc muzica. Nu cotează genul, dacă e bună. După toate colaborările aceastea cu artişti urbani m-am gândit ca ar fi o adevarată provocare să încerc să merg în direcţia rock".

Muzicalul "Spider-Man: Turn Off the Dark" compus de U2 a fost amânat pentru a treaia oară. De această dată, surse din interior au anunţat că spectacolul va mai avea nevoie de încă o lună pentru a rafina performanţa şi producţia, după ce s-a refăcut scena de încheiere. Producătorul Michael Cohl a promis că aceasta este ultima amânare de gen.

David Guetta

Citește mai multe despre BonoDavid GuettaU2
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pink lanzează “F**kin’ Perfect”!

Videoclipul pentru "F**kin' Perfect" spune povestea unei tinere aflate în pragul sinuciderii din cauza depresiei cauzate de prejudecățile societații, dar...

Închide