Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Till Lindemann (Rammstein), despăgubit de Apocalyptica

Solistul trupei Rammstein, Till Lindemann va fi despăgubit cu 45.000 de euro de către formația Apocalyptica după ce a câștigat un proces pentru încălcarea drepturilor de autor. Finlandezii de la... Continuare »
Till-Lindemann

Till-LindemannSolistul trupei Rammstein, Till Lindemann va fi despăgubit cu 45.000 de euro de către formația Apocalyptica după ce a câștigat un proces pentru încălcarea drepturilor de autor.

Finlandezii de la Apocalyptica au fost dați în judecată deoarece s-au folosit de imaginea rockerului german interpretând o piesă pentru campania de promovare desfășurată în 2007 pentru albumul Worlds Collide.

Till Lindemann a fost cooptat ca invitat special pentru acest disc care în Germania s-a vândut însoțit de un sticker 'Featuring Rammstein'. 

Apocalyptica au fost nevoiți să renunțe la vocile înregistrate de solistul Brent Smith (Shinedown) pentru single-ul Not Strong Enough de pe albumul 7th Sympohny. Însă o sursă declara că Apocalyptica nu au reușit să obțină drepturile necesare pentru difuzarea piesei la posturile de radio. Parte din vină o poartă Atlantic Records.

Citește mai multe despre ApocalypticaRammstein
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Inna lansează discul Powerless!

După ce albumul "Hot" a înregistrat un succes incredibil, Inna va lansa anul acesta materialul intitulat "Powerless". Anul trecut, piesele...

Închide