Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative

Till Lindemann (Rammstein), despăgubit de Apocalyptica

Solistul trupei Rammstein, Till Lindemann va fi despăgubit cu 45.000 de euro de către formația Apocalyptica după ce a câștigat un proces pentru încălcarea drepturilor de autor. Finlandezii de la... Continuare »
Till-Lindemann

Till-LindemannSolistul trupei Rammstein, Till Lindemann va fi despăgubit cu 45.000 de euro de către formația Apocalyptica după ce a câștigat un proces pentru încălcarea drepturilor de autor.

Finlandezii de la Apocalyptica au fost dați în judecată deoarece s-au folosit de imaginea rockerului german interpretând o piesă pentru campania de promovare desfășurată în 2007 pentru albumul Worlds Collide.

Till Lindemann a fost cooptat ca invitat special pentru acest disc care în Germania s-a vândut însoțit de un sticker 'Featuring Rammstein'. 

Apocalyptica au fost nevoiți să renunțe la vocile înregistrate de solistul Brent Smith (Shinedown) pentru single-ul Not Strong Enough de pe albumul 7th Sympohny. Însă o sursă declara că Apocalyptica nu au reușit să obțină drepturile necesare pentru difuzarea piesei la posturile de radio. Parte din vină o poartă Atlantic Records.

Citește mai multe despre ApocalypticaRammstein
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Inna lansează discul Powerless!

După ce albumul "Hot" a înregistrat un succes incredibil, Inna va lansa anul acesta materialul intitulat "Powerless". Anul trecut, piesele...

Închide