Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020 Romică Țociu și Adriana Trandafir la "Te cunosc de undeva"Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cu "Diamonds are forever" la Te cunosc de undeva

Rage Against The Machine, album nou în 2011!

RATM

RATMÎn vara lui 2010, cei de la Rage Against The Machine au lansat un zvon cum că vor începe să înregisteaze piese pentru un nou album imediat după ce vor cânta gratuit la concertul de la Finsbury Park din Londra.

Zilele trecute, solistul trupei, Zach de la Rocha, a confirmat acest lucru într-un interviu oferit site-ului chilian “La Tercera”.

În cadrul interviului, de la Rocha a spus că începând din 2007 de la reuniune, trupa a fost "mai coerentă, o unitate matură". El a adăugat că grupul lucrează la un nou album, care ar putea fi lansat în vara anului 2011.

Dacă acest album va apărea pe piață, va fi primul album R.A.T.M. după cel de-al treilea material de studio intitulat “The Battle of Los Angeles” din 1999, care a debutat pe locul 1 în clasamentul muzical “Billboard Top 200”, având o vânzare de 420.000 de exemplare în prima săptămână.

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Linkin Park lucrează la un nou disc!

La un an de la lansarea discului "A Thousand Suns", cei de la Linkin Park au declarat că se vor...

Închide