Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Paula Seling lansează “Perfect Time”

Paula Seling a lansat de curând single-ul "Perfect time", pentru care a semnat atât muzica cât și versurile. "La început de săptămână vă propun o nouă piesă pe care am... Continuare »
Paula Seling

paula selingPaula Seling a lansat de curând single-ul "Perfect time", pentru care a semnat atât muzica cât și versurile.

"La început de săptămână vă propun o nouă piesă pe care am lucrat-o cu Alex Cotoi, prieten și coleg de trupă. Am făcut și un mic montaj cu câteva dintre videoclipurile mai vechi. Sper să vă placă.", a scris Paula pe site-ul său oficial.

"Perfect Time" este aceeași piesă cu care Nadine, o solistă din Africa de Sud, a încercat să câștige selecția națională Eurovision din Elveția. Din păcate, elvețienii nu au votat compoziția Paulei Seling, ei optând pentru "I love for a while", o piesă interpretată de Anna Rossinelli.

Paula Seling se află în prezent într-un turneu național, alături de Ovi. Artista iși dă întâlnire cu fanii la: Sibiu (27 ianuarie, Club Oldies), Cluj-Napoca (28 ianuarie, Club Diesel), Sighișoara (29 ianuarie, Club Rex), Tg. Mureș (30 ianuarie, Jazz & Blues Club).

Citește mai multe despre Paula Seling
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Los Vivancos, flamenco incendiar de Ziua Femeii!

Los Vivancos, una dintre cele mai apreciate trupe de flamenco din lume, va veni la București pe 8 martie pentru...

Închide