Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Paula Seling lansează “Perfect Time”

Paula Seling a lansat de curând single-ul "Perfect time", pentru care a semnat atât muzica cât și versurile. "La început de săptămână vă propun o nouă piesă pe care am... Continuare »
Paula Seling

paula selingPaula Seling a lansat de curând single-ul "Perfect time", pentru care a semnat atât muzica cât și versurile.

"La început de săptămână vă propun o nouă piesă pe care am lucrat-o cu Alex Cotoi, prieten și coleg de trupă. Am făcut și un mic montaj cu câteva dintre videoclipurile mai vechi. Sper să vă placă.", a scris Paula pe site-ul său oficial.

"Perfect Time" este aceeași piesă cu care Nadine, o solistă din Africa de Sud, a încercat să câștige selecția națională Eurovision din Elveția. Din păcate, elvețienii nu au votat compoziția Paulei Seling, ei optând pentru "I love for a while", o piesă interpretată de Anna Rossinelli.

Paula Seling se află în prezent într-un turneu național, alături de Ovi. Artista iși dă întâlnire cu fanii la: Sibiu (27 ianuarie, Club Oldies), Cluj-Napoca (28 ianuarie, Club Diesel), Sighișoara (29 ianuarie, Club Rex), Tg. Mureș (30 ianuarie, Jazz & Blues Club).

Citește mai multe despre Paula Seling
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Los Vivancos, flamenco incendiar de Ziua Femeii!

Los Vivancos, una dintre cele mai apreciate trupe de flamenco din lume, va veni la București pe 8 martie pentru...

Închide