Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Paramore lucrează la un nou album!

Publicat

pe

paramore
paramore

paramoreParamore lucrează la urmașul albumului "Brand New Eyes" (2009), în ciuda faptului că frații Farro au părăsit trupa în decembrie.

Acesta va fi cel de-al patrulea album al americanilor.

Între timp, s-a confirmat faptul că Justin York și bateristul Josh Freese se alătură temporar grupului pentru viitorul turneu din America de Sud.

După plecarea din trupă, chitaristul Josh Farro a declarat că a părăsit trupa împreună cu Zac Farro deoarece s-au săturat ca solistei Hayley Williams să i se atribuie succesul lor.

"Mereu am fost tratați ca și cum eram mai puțin importanți decât Hayley. Am fost în turneu timp de doi ani jumatate, construind o bază de fani și prefăcându-ne că suntem o trupă care s-a născut natural. În realitate, ceea ce a început cât de cât natural s-a transformat într-un produs al unei case de discuri, mânati de visul lui Hayley".

Hayley Williams a confirmat faptul că basistul, Taylor York, a înregistrat câteva demo-uri și că ea însăși a început să scrie versuri noi. Solista grupului a scris pe Twitter: "În noaptea asta Taylor mi-a trimis primul demo oficial pe baza căruia voi scrie versurile. Sunt plină de speranță și foarte motivată în ceea ce privește viitorul!".

Trupa rock a fost recompensată de către public pe 6 ianuarie 2011 cu premiul pentru Favourite rock band la gala People Choice’s Awards.

Trending