Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Marilyn Manson se relansează!

Marilyn Manson, unul dintre cei mai controversați artiști din lume a semnat contract cu Cooking Vinyl Records pentru lansarea celui de-al optulea album al său. Cooking Vinyl are vânzări de... Continuare »
marilyn-manson

marilyn-mansonMarilyn Manson, unul dintre cei mai controversați artiști din lume a semnat contract cu Cooking Vinyl Records pentru lansarea celui de-al optulea album al său.

Cooking Vinyl are vânzări de peste 50 de milioane de discuri în întreaga lume și este reprezentată în România prin MediaServices/EMI.

Noul album va fi lansat pe piață la începutul anului 2011, sub egida Hell, casa de discuri manageriată de cântăreț, care a intrat sub susținerea Cooking Vinyl.

Noua asociere cu Cooking Vinyl îi dă artistului un control al creativității fără precedent: el se va ocupa de producția muzicală, iar casa de discuri va prelua partea de distribuție, marketing și promovare.

Pentru acest album, Marilyn Manson a lucrat alături de Twiggy Ramirez după o foarte lungă pauză în care cei doi nu și-au mai vorbit.

Citește mai multe despre Marilyn Manson
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Blink 182 lansează disc nou în 2011!

După o absență lungă de pe scena muzicală, baietii de la Blink 182 plănuiesc lansarea unui nou album în primavara...

Închide