Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Marilyn Manson se relansează!

Marilyn Manson, unul dintre cei mai controversați artiști din lume a semnat contract cu Cooking Vinyl Records pentru lansarea celui de-al optulea album al său. Cooking Vinyl are vânzări de... Continuare »
marilyn-manson

marilyn-mansonMarilyn Manson, unul dintre cei mai controversați artiști din lume a semnat contract cu Cooking Vinyl Records pentru lansarea celui de-al optulea album al său.

Cooking Vinyl are vânzări de peste 50 de milioane de discuri în întreaga lume și este reprezentată în România prin MediaServices/EMI.

Noul album va fi lansat pe piață la începutul anului 2011, sub egida Hell, casa de discuri manageriată de cântăreț, care a intrat sub susținerea Cooking Vinyl.

Noua asociere cu Cooking Vinyl îi dă artistului un control al creativității fără precedent: el se va ocupa de producția muzicală, iar casa de discuri va prelua partea de distribuție, marketing și promovare.

Pentru acest album, Marilyn Manson a lucrat alături de Twiggy Ramirez după o foarte lungă pauză în care cei doi nu și-au mai vorbit.

Citește mai multe despre Marilyn Manson
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Blink 182 lansează disc nou în 2011!

După o absență lungă de pe scena muzicală, baietii de la Blink 182 plănuiesc lansarea unui nou album în primavara...

Închide