Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Los Vivancos, flamenco incendiar de Ziua Femeii!

Publicat

pe

Los Vivancos
Los Vivancos

Los VivancosLos Vivancos, una dintre cele mai apreciate trupe de flamenco din lume, va veni la București pe 8 martie pentru un spectacol dedicat doamnelor si domișoarelor.

De Ziua Femeii, cei sapte frați vor susține pe scena Sălii Palatului un show plin de energie, senzualitate și înaltă ținută artistică. Programul reunește un mix artistic ce cuprinde, pe lângă flamenco și mișcări de balet, dans cotemporan, breake-dance și elemente acrobatice.

“Pentru prima dată în ultimii 5 ani, de 8 martie, la Sala Palatului le va fi permis accesul și domnilor. Ne-ar face mare plăcere ca show-ul Los Vivancos să fie începutul unei seri perfecte de 8 martie”, a declarat Ionut Pavel, producătorul spectacolului.

Evenimentul de la București face parte din turneul mondial "7 Hermanos" ce a străbătut deja 35 de tări, 500 de orașe și a strâns în fața scenei peste 1 milion de spectatori.

Pretul biletelor variază între 50 și 290 lei și pot fi achiziționate de la Sala Palatului, Teatrul Național, Magazinul Muzica, rețelele Flanco, Vodafone, Germanos și Orange, librăriile Cărturești și online pe bilete.ro, blt.ro, ticketpoint.ro, ticketfan.ro, biletoo.ro, myticket.ro sau eventim.ro.

Trending