Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

Inna lansează discul Powerless!

După ce albumul "Hot" a înregistrat un succes incredibil, Inna va lansa anul acesta materialul intitulat "Powerless". Anul trecut, piesele "Amazing" și "Déjà vu" s-au aflat timp de mai multe... Continuare »
inna

innaDupă ce albumul "Hot" a înregistrat un succes incredibil, Inna va lansa anul acesta materialul intitulat "Powerless".

Anul trecut, piesele "Amazing" și "Déjà vu" s-au aflat timp de mai multe săptămâni consecutive în fruntea topurilor dance din întreaga Europă, iar single-ul "Sun is up" (primul extras pe single de pe noul album) i-a adus cântăreței locul întâi la competiția Eurodance 2010. Mai multe detalii aici.

Albumul "Powerless" este conceput de echipa Play&Win, trioul de producători ce domină încă de la începutul anului 2000 muzica dance din Europa de Est.

Următorul extras de pe noul disc este "Un Momento", piesă creată în colaborare cu DJ-ul spaniol Juan Magan.

Citește mai multe despre Inna
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
No Doubt, din nou în studio!

Fanii trupei californiene No Doubt au motive de bucurie în 2011 deoarece artiștii au intrat în sudio pentru înregistrarea unui...

Închide