Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Gogol Bordello- „We Comin’ Rougher” la Sala Palatului!

Publicat

pe

Gogol Bordello va încinge pe 9 martie 2011 la Sala Palatului o petrecere pe ritmuri culese din toate colțurile lumii: gypsy, punk, ska, metal, rap, flamenco, cabaret, reaggae, dub… și multe altele. Spectacolul face parte din turneul internațional „We Comin’ Rougher”.

Gogol Bordello înseamnă un ucrainian, doi ruși, un israelian, un etiopian, un ecuadorian, un american, o chinezoaică scoțiană și o thailandeză americană ce amestecă muzica tradițională țigănească cu acorduri de vioară, tobe, trompete, acordeon sau saxofon. Rezultatul este un punk-cabaret nebun și antrenant.

Fenomenul gypsy-punk are la activ deja 5 albume de studio („Voi-la Intruder” – 1999, „Multi Kontra Culti vs. Irony” – 2002, „Gypsy Punks: Underdog World Strike” - 2005,”Super Taranta!” - 2007 și „Trans-Continental Hustle” - 2010), unul live („Live from Axis Mundi” – 2009), un EP (“East Infection” – 2005) precum și sute de spectacole susținute pe toate scenele lumii.

Ultimul album, “Trans-Continental Hustle” ale cărui acorduri vor fi auzite și la București a beneficiat de contribuția lui Rick Rubin, un colaborator de încredere al AC/DC, Johnny Cash, U2 sau Red Hot Chilli Peppers. Discul prezintă 13 piese cu parfum cultural divers, unite în maniera originală, tipică Gogol Bordello. Pe el se regăsesc hituri precum “Immigraniada”, sau „Pala Tute”, melodia pe care Madonna a înclus-o în 2008 în varianta remixată "La Isla Bonita / Lela Pala Tute” în turneul său mondial de promovare .

Concertul este organizat în parteneriat cu Yahoo! Romania.

Biletele au fost puse în vânzare vineri, iar până pe 26 ianuarie utilizatorii Yahoo! beneficiază de o serie limitată de bilete VIP în sectorul A la preţul de 138,6 lei.

Din 27 ianuarie, tichetele la preţurile de 88 de lei, 128 de lei, 168 de lei şi 198 de lei, se pot cumpăra online, de pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Humanitas).

Comentează

Trending