Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
OCS - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Freddie Mercury- film biografic

Anul acesta vor începe filmările la filmul în care va fi prezentată viața lui Freddie Mercury, regretatul solist al trupei britanice Queen. Brian May, chitaristul grupului a declarat într-o postare... Continuare »
freddie mercury

freddie mercuryAnul acesta vor începe filmările la filmul în care va fi prezentată viața lui Freddie Mercury, regretatul solist al trupei britanice Queen.

Brian May, chitaristul grupului a declarat într-o postare de pe site-ul oficial Queen că a intrat în posesia unui prim scenariu, întocmit de Peter Morgan.

Deocamdată nu se prea cunosc detalii despre scenariul filmului, însă un lucru este cert, Peter Morgan nu vrea ca pelicula să vorbească despre lupta pe care Freddie Mercury a dus-o cu SIDA, boală care de altfel i-a fost fatală în 1991.

Comicul britanic Sacha Baron Cohen va interpreta rolul frontmanului de la Queen. Actorul este cunoscut datorită filmelor Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan și Bruno.

Lansarea peliculei este programată pentru toamna lui 2012.

Citește mai multe despre Brian MayFreddie MercuryQueen
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The kills lansează "Blood Pressures"

The Kills (Alison Mosshart și Jamie Hince) vor lansa al patrulea album din carieră pe 4 aprilie 2011. "Blood Pressures",...

Închide