Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Eminem, patru premii la People Choice’s Awards!

Publicat

pe

eminem
eminem

eminemDespre părerea criticilor s-a scris mult, acum este vremea publicului să-și decidă favoriții. La ceremonia People Choice’s Awards, publicul a fost juriul care a premiat cele mai bune voci ale industriei muzicale.

Deși nu a reușit să ajungă la festivitate, Eminem a fost distins cu patru premii la categoriile – Favorite Male Artist, Favorite Song, Favorite Hip-Hop Artist și Favorite Music Video.

Slim Shady i-a devansat lejer pe Enrique Iglesias, Michael Buble, Tim McGraw și Usher la categoria “Favorite Male Artist” și pe Drake, Jay-Z, Ludacris și Snoop Dogg la categoria “Favorite Hip-Hop Artist”. Mai mult, hit-ul său în colaborare cu Rihanna, “Love the Way You Lie”, a câștigat în fața pieselor “Airplanes”(B.o.B), “California Gurls”(Katy Perry),“OMG”( Usher) și “Telephone” (Lady Gaga).

Katy Perry a plecat acasă cu premiile de la categoriile Favorite Female Artist și Favorite Online Sensation.               “Ne vedem în turneu în această vară. Turneul U.S California Dreams. Vă mulțumesc foarte mult! Apreciez dragostea și susținerea pe care mi-o oferiți! Și nu uitați- puterea e în mâinile voastre!”, le-a spus ea fanilor veniți la eveniment.

Selena Gomez, care a urcat pe scenă alături de trupa sa, The Scene, pentru a cânta piesa “A Year Without Rain” a primit premiul pentru Favorite Breakout Artist.

Clasamentul complet:

FAVORITE MALE ARTIST – Eminem
FAVORITE FEMALE ARTIST- Katy Perry
FAVORITE SONG- “Love the Way You Lie” – Eminem ft. Rihanna
FAVORITE ROCK BAND- Paramore
FAVORITE BREAKOUT ARTIST- Selena Gomez & The Scene
FAVORITE POP ARTIST- Rihanna
FAVORITE COUNTRY ARTIST- Taylor Swift
FAVORITE R&B ARTIST- Usher
FAVORITE HIP-HOP ARTIST – Eminem
FAVORITE MUSIC VIDEO: “Love the Way You Lie” – Eminem ft. Rihanna
FAVORITE ONLINE SENSATION- Katy Perry
FAVORITE VIRAL VIDEO STAR- “Single Ladies” Devastation

Comentează

Trending