Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Dr. Dre lansează album în aprilie!

Publicat

pe

dr. dre
dr. dre

dr. dreDupa 10 ani de așteptare, ‘Detox’, cel mai nou material marca Dr. Dre va fi în sfârșit pe rafturi începând cu luna aprilie 2011.

La sfârșitul anului trecut, Dr. Dre a declarat că se apropie de “linia de finish”. Patru melodii care sunt așteptate să apară pe album au fost scăpate pe internet, iar fiecare dintre ele este facută în colaborare cu un nume celebru. ‘Kush’, făcut împreună cu Snoop Dogg, Jay-Z apare pe ‘Under the Pressure’, Eminem în ‘I Need A Doctor’, iar în ‘Syllables’ îi putem asculta pe 50 Cent, Jay-Z, Eminem, Status Quo și Cashis.

Dre a recunoscut că nu este mulțumit de faptul că piesele au ajuns pe net, în special cele care nu erau terminate. Cu toate astea, faimosul rapper/producator de-abia asteaptă lansarea albumului:

“Sunt foarte entuziasmat. Mă simt mai bine acum. Unul dintre motivele pentru care albumul ăsta a durat atât este că mă simțeam că-l fac din obligație în loc să simt cu adevărat piesele. Anul trecut chiar am avut inspirație și am vrut să-mi iasă totul bine, iar acum sunt pregătit de marea lansare,” a declarat Dr. Dre.

Trending