Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Dj Amon și Dj Marika, în deschidere la Andy Fletcher!

Publicat

pe

Dj Amon și Dj Marika vor deschide show-ul pe care Andy Fletcher (Depeche Mode) urmează să îl susțină pe 29 ianuarie 2011 la The Ark Underground. Evenimentul se anunță a fi electrizant, Andy Fletcher promitand un DJ set bazat pe mix-uri de house, electro și rock, ritmuri asezonate și cu remix-uri noi marca Depeche Mode, piese ce vor fi incluse pe viitorul album de remix-uri al trupei ce va apărea peste câteva luni.

Cu o experiență de peste șapte ani, set-urile lui Dj Amon se adaptează fiecarei petreceri, fiecarei locații, în funcție de “vibe”. În mix-urile sale se simt influențte funky, breaks, drum and bass, nu-jazz, nu-disco, dubstep sau indie-dance, fiind adesea asociat cu scena drum and bass și dubstep din România.

Amon va deschide show-ul lui Fletcher care va fi urmat de un after-party, unde maestru de ceremonii va fi DJ Marika, unul dintre puținii artiști din România care a făcut demersuri impresionante pentru susținerea fenomenului underground în România.

Andy Fletcher, Amon și DJ Marika, promit sâmbăta aceasta o seara completă! Evenimentul va avea loc la The Ark Underground, intrarea costa 50 de lei, iar accesul publicului se va face începând cu ora 21:00.

Un comentariu

Trending